Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Γιώργος Κουμουτσάκος: Παραιτήθηκε από μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος υπέβαλλε την παραίτησή του από μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

KOUMOUTSAKOS178

Παύει να είναι μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής ο βουλευτής Β” Αθηνών και Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος τονίζει ότι οι ιδιαίτερες απαιτήσεις των νέων του καθηκόντων στη θέση του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας δεν θα του επιτρέπουν την αφοσίωση που απαιτεί ο θεσμικός ρόλος στο Περιφερειακό Συμβούλιο, υπογραμμίζοντας πως με την απόφασή του αυτή, τιμά και τα προηγούμενα αυτοδιοικητικά και τα νέα απαιτητικά καθήκοντά του.

«Με αίσθημα ευθύνης και τιμώντας την Αυτοδιοίκηση στην οποία πιστεύω βαθιά, παραιτούμαι σήμερα από μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής», ανέφερε χαρακτηριστικά κατά την παρέμβασή του στη σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου και πρόσθεσε: «Οι ιδιαίτερες απαιτήσεις των νέων μου καθηκόντων στη θέση του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας δεν θα μου επιτρέπουν την αφοσίωση που απαιτεί ο θεσμικός ρόλος στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Πιστεύω ότι με την απόφασή μου αυτή τιμώ και τα προηγούμενα αυτοδιοικητικά και τα νέα απαιτητικά καθήκοντά μου».

Ωστόσο, ο Γιώργος Κουμουτσάκος σημείωσε πως θα βρίσκεται δίπλα στους πολίτες της Περιφέρειας, απ” όποια θέση κι αν βρεθεί.

«Θα βρίσκομαι πάντα δίπλα στους πολίτες της Περιφέρειας, συμβάλλοντας στην επίλυση των προβλημάτων τους, απ” όποια θέση κι αν βρεθώ», ανέφερε και συνέχισε: «Τους ευχαριστώ θερμά για τη στήριξη που μου έδωσαν στις Περιφερειακές εκλογές. Ευχαριστώ επίσης τους – πρωτίστως φίλους- συνεργάτες μου στην Περιφέρεια γι” αυτό το ωραίο αυτοδιοικητικό ταξίδι. Αποχωρώ από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής πλουσιότερος σε γνώση και εμπειρία».

«Είμαι βέβαιος ότι η παράταξη «180 Μοίρες, Η Αττική Αλλάζει Πρόσωπο!», στην οποία παραμένω, θα εκπροσωπηθεί επάξια στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής από Περιφερειακό της Σύμβουλο που θα αναδειχθεί, το αμέσως προσεχές διάστημα, με δημοκρατική διαβούλευση και διαδικασία. Η πορεία μας συνεχίζεται», κατάληξε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By