Δευτέρα, 21 Ιουνίου, 2021

Γιούνκερ: Οι Ελληνες να μην ποντάρουν σε εμένα για τα πάντα

Έχω επανειλημμένα προειδοποιήσει τον κ. Τσίπρα ότι δεν πρέπει να στηρίζονται σε εμένα ότι θα μπορώ να αποτρέψω σε κάθε περίπτωση μια κατάρρευση των διαπραγματεύσεων

giounker1

Σε προδημοσίευση συνέντευξης που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρει ότι φαίνεται πως οι Έλληνες πιστεύουν ότι «υπάρχει κάποιος στην Ευρώπη που μπορεί να βγάλει ένα λαγό από το καπέλο στο τέλος. Δεν είναι όμως έτσι».

«Εχω επανειλημμένα προειδοποιήσει τον κ. Τσίπρα ότι δεν πρέπει να στηρίζονται σε εμένα ότι θα μπορώ να αποτρέψω σε κάθε περίπτωση μια κατάρρευση των διαπραγματεύσεων», δηλώνει στο Spiegel ο επικεφαλής της Κομισιόν.

Σε προδημοσίευση της συνέντευξης που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρει ότι φαίνεται πως οι Ελληνες πιστεύουν ότι «υπάρχει κάποιος στην Ευρώπη που μπορεί να βγάλει ένα λαγό από το καπέλο στο τέλος. Δεν είναι όμως έτσι».

«Δεν καταλαβαίνω τον Τσίπρα», δηλώνει προσθέτοντας ότι «η εμπιστοσύνη που του έδειξα δεν ανταποδώθηκε ισομερώς».

Αντι να παραπονιέται θα έπρεπε να πει στον ελληνικό λαό ότι η Κομισιόν του προσέφερε επενδυτικό πακέτο 35 δισ. ευρώ από το 2015 έως το 2020. «Αν ήμουν Ελληνας πρωθυπουργός, θα το “πουλούσα” αυτό ως επιτυχία», τόνισε και συμπλήρωσε ότι δεν άκουσε κάτι τέτοιο από τον πρωθυπουργό.

(Visited 1 times, 1 visits today)