Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Γηροκομείο Πειραιά: Σκέψεις να μεταφερθούν όλοι οι τρόφιμοι στο νοσοκομείο μετά τα 20 κρούσματα

Συναγερμός έχει σημάνει στον Πειραιά μετά τον εντοπισμό 20 κρουσμάτων κορονοϊού στο Γηροκομείο της πόλης με τους συγγενείς των 160 τροφίμων και 80 εργαζομένων να ανησυχούν πολύ.

Η Ευαγγελία Κονταξή διευθύντρια του Γηροκομείου Πειραιώς μιλώντας στο newsit.gr είπε ότι στο πλαίσιο των ελέγχων που έγιναν βρέθηκε την Παρασκευή θετική. «Ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ και ακολουθήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα. Έγιναν οι έλεγχοι και προέκυψαν 18 κρούσματα σε τροφίμους οι οποίοι είναι όλοι ασυμπτωματικοί και 2 στο προσωπικό που είναι επίσης ασυμπτωματικοί.

Αναμένουμε οδηγίες δεν έχει έρθει ακόμα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ τηρούμε τις οδηγίες τηλεφωνικά και προληπτικά έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο αναφοράς 8 από τους τροφίμους. Όλοι οι τρόφιμοι είναι σε απομόνωση και έχει γίνει απολύμανση», είπε.

Σε σύσκεψη που θα γίνει θα συμμετέχουν ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ λόγω της ιδιότητάς του ως προέδρου στο Δ.Σ του ιδρύματος αλλά και ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και εξετάζεται το ενδεχόμενο ακόμα και να μεταφερθούν όλοι προληπτικά σε νοσοκομείο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By