Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

GIWA Αwards: Η Σίσσυ Φειδά μοιράζεται την ιστορία της στο Infowoman.gr

Τα βραβεία Greek Ιnternational Women Awards (GIWA) είναι η μεγαλύτερη γιορτή της Ελληνίδας επαγγελματία που διαπρέπει παγκοσμίως. Είναι ένα project μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και υποστηρίζονται από μια ομάδα εργασίας εθελοντών. Τα GIWA έχουν αφετηρία το Λονδίνο του 2015 και οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες ζουν και εργάζονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το Infowoman.gr ως χορηγός επικοινωνίας των βραβείων αυτών δημιούργησε την ενότητα #shareyourstory και σ΄ αυτήν φιλοξενούνται οι αληθινές ιστορίες πολλών από των γυναικών που φέτος είναι υποψήφιες για τα 3α GIWA Αwards, με τις οποίες είχαμε τη χαρά να συνομιλήσουμε.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 21 Σεπτεμβρίου 2023 σε μία μοναδική τελετή απονομής βραβείων στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού – Ελληνικός Κόσμος.

Σας παρουσιάζουμε την Σίσσυ Φειδά, Interior Designer

Όνομα και ιδιότητα. Ποια είναι η δική σου επαγγελματική ιστορία και τι σημαίνει για σένα η υποψηφιότητα σου στα GIWA;

Σίσσυ Φειδά: Interior Designer

Ως Interior Designer κι επιχειρηματίας, με πάνω από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στο χώρο της εσωτερικής αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, έχω ολοκληρώσει έργα υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, δημιουργώντας ένα ισχυρό portfolio με διακρίσεις στον διεθνή τύπο. Το πάθος μου για το design γενικότερα, με οδήγησε στην δημιουργία της πρώτης μου luxury συλλογής “Zeus Home Collection”, εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία και τον Θεό Δία. Επικοινωνώντας την δική μου ιστορία μέσω της υποψηφιότητάς μου στο GIWA, θα ήθελα να εμπνεύσω και άλλες γυναίκες που θέλουν να ισορροπήσουν ανάμεσα σε μια επιτυχημένη καριέρα και τη δημιουργία οικογένειας.

Ποια ήταν ως τώρα η μεγαλύτερη πρόκληση στην επαγγελματική σου διαδρομή;

Ξεκινώντας από το μηδέν, χωρίς καμία υποστήριξη ή οικονομικό υπόβαθρο, δούλεψα και δουλεύω πολύ σκληρά, ώστε να καθιερωθώ σε έναν πολύ ανταγωνιστικό, κυρίως ανδροκρατούμενο τομέα, επιτυγχάνοντας την ίδρυση δικής μου επιτυχημένης επιχείρησης. Νιώθω ότι αυτή ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση, μαζί με το γεγονός ότι το απαιτητικό μου πρόγραμμα σαν επαγγελματίας, έπρεπε να ισορροπήσει με την προσωπική μου ζωή, χωρίς να στερώ από την κόρη μου τις οικογενειακές μας στιγμές.

Μια άλλη πρόκληση στην καριέρα μου, ήταν η υλοποίηση του πρώτου μου project στο εξωτερικό, το οποίο κατάφερα να ολοκληρώσω με επιτυχία, παραδίδοντας ένα αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών.

Ποια ήταν ως τώρα η μεγαλύτερη ικανοποίηση στην επαγγελματική σου πορεία;

Ως παθιασμένη designer, έχοντας μια ανθρωποκεντρική σχεδιαστική προσέγγιση, στόχος μου είναι να κάνω τους ανθρώπους χαρούμενους, δημιουργώντας χώρους που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες και την προσωπικότητά τους, ενώ ταυτόχρονα να μπορώ να εκφράζομαι καλλιτεχνικά. Το μεγαλύτερο βραβείο είναι η ολοκλήρωση απαιτητικών έργων με επιτυχία και οι ευτυχισμένοι πελάτες, που με εμπιστεύονται και με επιλέγουν ξανά.

Κατά την διάρκεια της σταδιοδρομίας μου και μέσα από την πολύπλευρη επαγγελματική μου δραστηριότητα, είχα κι έχω την ευκαιρία να στηρίζω δράσεις κοινής ωφέλειας και κοινωνικές εκδηλώσεις, με όποιο τρόπο κι ευκαιρία μού δίδεται.

Με ποιο τρόπο έχεις ενδυναμώσει άλλες γυναίκες ή σκοπεύεις να το κάνεις μέσα από την επαγγελματική σου πορεία;

Το χτίσιμο της καριέρας μου ήταν ένα δύσκολο και μοναχικό ταξίδι, που ενισχύθηκε από το πάθος μου για το design και την ανάγκη της δημιουργικής αλληλεπίδρασης με ανθρώπους που επιθυμούν μια καλύτερη ζωή.

Κινητήριος δύναμη είναι τα θερμά μηνύματα από ανθρώπους που με εμπιστεύονται κι εκτιμούν τη δουλειά μου. Σεβόμενη τον εαυτό μου, την οικογένειά μου και τη δουλειά μου, καταφέρνω να ισορροπώ ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική μου ζωή. Είναι πολύ σημαντικό για μένα, να συνεχίσω να δίνω έμπνευση σε όποια γυναίκα έχει την ανάγκη να σταθεί στα πόδια της, χτίζοντας ένα ισχυρό προφίλ σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

By