Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, 2022

Γκάφα ολκής από τον Βούτση: Έστειλε συλλυπητήρια στον Νικολόπουλο για την άρρωστη κόρη του

Ο ΠτΔ εξέδωσε ανακοίνωση και αμέσως την απέσυρε

voutsis1

Γκάφα ολκής έκανε το προεδρείο της Βουλής, καθώς ο Νίκος Βούτσης εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά του στον Νίκο Νικολόπουλου, για την απώλεια της 17χρονης κόρης του, η οποία νοσηλεύεται ακόμη σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Στην πρώτη ανακοίνωση, εκφράζονται τα συλλυπητήρια του κ. Βούτση στον βουλευτή και την οικογένειά του για την απώλεια της κόρης του.

Όταν όμως έγινε αντιληπτή η «γκάφα», καθώς αυτό δεν ισχύει, βγήκε νέα ανακοίνωση, στην οποία ο πρόεδρος της Βουλής εκφράζει τη συμπαράστασή του.

Η πρώτη ανακοίνωση

«Αγαπητέ Νίκο,

Είναι στιγμές που τα λόγια μοιάζουν φτωχά για να εκφράσουν τη συμπαράσταση στον πόνο της απώλειας ενός τόσο προσφιλούς προσώπου. Δεχθείτε, εσύ και η οικογένειά σου, τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου για την απώλεια της αγαπημένης σας κόρης.

Σας συγχαίρω ταυτόχρονα για την απόφασή σας να δωρίσετε τα όργανα του παιδιού σας, δίνοντας με τον τρόπο αυτόν ένα υπέροχο μήνυμα για την αξία της ανθρώπινης ζωής μέσα από την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Θα ήθελα, από κοινού μαζί σας, να εξετάσουμε τις δυνατότητες αρωγής της Βουλής των Ελλήνων προς τους ειδικευμένους φορείς θεραπευτικής και εκπαιδευτικής φροντίδας ως ελάχιστο δείγμα ηθικής συμπαράστασης έναντι όσων καθημερινά δίνουν αυτόν τον αγώνα ζωής.»

Και εκείνη που ακολούθησε

«Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του και τη θερμή αλληλεγγύη του στον αγώνα που δίνει η οικογένεια του βουλευτή κ. Νίκου Νικολόπουλου στην εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση της κόρης τους Νίκης».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By