Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Γκάφα Τσίπρα για ΚΕΕΛΠΝΟ: Ζήτησε να μάθει ο κόσμος τι έγινε, ενώ επί δυο χρόνια έκανε εξεταστική

«Να μάθει ο κόσμος τι έγινε με το ΚΕΕΛΠΝΟ και την Νοβάρτις» ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, καλώντας την κυβέρνηση της ΝΔ να συγκροτήσει εξεταστικές επιτροπές.

Ωστόσο επι διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είχε συγκροτηθεί και λειτούργησε επι περίπου δύο χρόνια εξεταστική επιτροπή για «σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας», ενώ συγκροτήθηκε και προανακριτική για τις καταγγελίες των κουκουλοφόρων μαρτύρων της φαρμακοβιομηχανίες, οι οποίες αρχίζουν και μπαίνουν στο αρχείο.

«Σας προκαλώ να συστήσετε εξεταστική επιτροπή για την Νοβάρτις . Για να μάθει την αλήθεια ο κόσμος τι έγινε με το φάρμακο.

Θα την πατήσετε όπως την πατήσατε με την άλλη υπόθεση με τον Πολάκη. Θα είναι το Βατερλό σας γιατί θα μάθει ο κόσμος τι έγινε με το φάρμακο και το ΚΕΕΛΠΝΟ» είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, δεν ήταν η μόνη αντίφαση μεταξύ των λόγων και πράξεων του κ.Τσίπρα. Ο ίδιος επικαλέστηκε το νόμο περι ευθύνης υπουργών υποστηρίζοντας ότι είναι άθλιος και πρέπει να αλλάξει.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρηματολογούσε υπερ του άρθρου 86 του Συντάγματος και του συγκεκριμένου νόμου προκειμένου να γλιτώσει ο Παύλος Πολάκης την παραπομπή στην τακτική δικαιοσύνη.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By