Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Γκουαρδιόλα: «Στη Σίτι έχω όσα θέλω»

Ο Καταλανός τεχνικός των «πολιτών» σε τηλεοπτική του συνέντευξη ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να επιστρέψει σε κάποια ομάδα στη Γερμανία ή την Ισπανία καθώς, απ” όσα έχει δει και έχει βιώσει στο Μάντσεστερ, αισθάνεται πως πλέον δεν μπορεί να βρει ανάλογου επιπέδου οργανισμό, εγκαταστάσεις και πρωτάθλημα, όπως αυτά στα οποία βρίσκεται αυτά τα χρόνια…

«Έχω τα πάντα στη Σίτι, όσα ήθελα να έχω. Δεν έχει να κάνει με τους τίτλους που κερδίζεις ή με το πόσο δουλεύεις με τους ίδιους παίκτες.

Όταν δουλεύεις και αισθάνεσαι σαν στο σπίτι σου, βγαίνει προς τα έξω, τα συναισθήματα είναι πολύ πιο δυνατά, Οι συνεντεύξεις Τύπου στην Αγγλία είναι πιο δύσκολες γιατί προσπαθούν να βρουν κάτι να σου προσάψουν. Στη Γερμανία δεν το είχα αυτό.

Στη Σίτι έχω όλα όσα θα φανταζόμουν να έχω στη δουλειά μου. Εκτός απ” αυτό, που θα μπορούσα να πάω μετά τη Σίτι; Δεν επιστρέφω στη Γερμανία ή την Ισπανία… Που θα μπορούσα να βρω τέτοιες εκπληκτικές εγκαταστάσεις κι ένα τόσο εντυπωσιακό πρωτάθλημα όπως είναι η Premier League;» ήταν τα λόγια του Πεπ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By