Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Γλέζος: «Να σταματήσει ο Τσίπρας το διάλογο με τους δανειστές και να συναντήσει το λαό»

«Μαζί με το λαό η λύση υπάρχει και θα είναι επώδυνη για τους δανειστές» αναφέρει ο ευρωβουλευτής

glezos456

Να «σταματήσει τον ατέρμονα «διάλογο» με τους δανειστές, να συναντήσει τον ελληνικό λαό στις πλατείες και να τον ενημερώσει, καλεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η Κίνηση Ενεργοί Πολίτες, με επικεφαλής τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλη Γλέζο. Σύμφωνα με το κείμενο που έχει αναρτηθεί στο ιστολόγιο της Κίνησης Ενεργοί Πολίτες, «μαζί με τον λαό η λύση υπάρχει και θα είναι επώδυνη για τους δανειστές».

Αναλυτικά ολόκληρο το κείμενο:
«Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, την ώρα που ο Ελληνικός λαός μαθαίνει αποσπασματικά και μένει έκπληκτος από την στάση των δανειστών.
Τώρα, που οι απειλές είναι πιο ευδιάκριτες από ποτέ.

Αυτές τις στιγμές που η αντιπολίτευση ζητάει να υπογράψει η κυβέρνηση περαιτέρω μειώσεις των μισθών, συντάξεων και εργασιακών δικαιωμάτων, που συντάσσεται με τις απαιτήσεις των δανειστών για ακόμα περισσότερες αυξήσεις φόρων και για την παραχώρηση της Δημόσιας περιουσίας.

Ο πρωθυπουργός να σταματήσει τον ατέρμονα «διάλογο» με τους δανειστές και να συναντήσει τον Ελληνικό λαό στις πλατείες. Να τον ενημερώσει, να κάνει ουσιαστικό διάλογο μαζί του. Και μαζί με τον λαό η λύση υπάρχει. Και θα είναι επώδυνη για τους δανειστές και για όσους έχουν επιλέξει να σταθούν στο πλευρό των δανειστών».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By