Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Γλυφάδα: Συνέλαβαν ληστή μέσα σε έξι λεπτά

Η σύλληψη του 30χρονου σεσημασμένου, σημειώθηκε στις 04:06 και ενώ στις 04:00 ενημερώθηκε το περιπολικό της Γλυφάδας από τον υπάλληλο του πρατηρίου και μετέβη άμεσα στο σημείο

Αστυνομικοί του Τμήματος Γλυφάδας συνέλαβαν ληστή με κατσαβίδι που ρήμαζε σπίτια, βενζινάδικα και καταστήματα στα νότια προάστια σε μόλις 6 λεπτά!

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο όμως αποτελεί πραγματικότητα και χαρακτηριστικό της ετοιμότητας των συγκεκριμένων αστυνομικών, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα και μόλις αποδεσμεύτηκαν από σταθερή φρουρά επίσημου προσώπου στην περιοχή της Γλυφάδας, πήραν σήμα για τον ληστή με το κατσαβίδι, που βρισκόταν σε πρατήριο υγρών καυσίμων για να το ληστέψει, ενήργησαν αστραπιαία και κατάφεραν να τον εντοπίσουν σε μόλις 6 λεπτά και να του περάσουν χειροπέδες.

Η σύλληψη του 30χρονου σεσημασμένου, σημειώθηκε στις 04:06 και ενώ στις 04:00 ενημερώθηκε το περιπολικό της Γλυφάδας από τον υπάλληλο του πρατηρίου και μετέβη άμεσα στο σημείο. Ωστόσο, ο δράστης κατάλαβε πως είχε ενημερωθεί η Αστυνομία και έσπευσε να εξαφανισθεί. Όμως οι έμπειροι αστυνομικοί «χτένισαν» μέσα σε ελάχιστα λεπτά την περιοχή και τον εντόπισαν σε παράδρομο της λεωφόρου Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Αθήνα. Πάνω του, κουβαλούσε το κατσαβίδι και χρυσαφικά τα οποία προφανώς ήταν η λεία του από άλλη «επίσκεψη».

By