Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, 2023

Γλυκά Νερά: Στην ΓΑΔΑ ο Γεωργιανός που εντοπίστηκε στον Έβρο – «Τρέχουν» οι εξελίξεις

Στην ΓΑΔΑ μεταφέρθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας, 17.05.2021, ο Γεωργιανός που συνελήφθη τα τελευταία 24ωρα προσπαθώντας να φύγει από την χώρα.

Πρόκειται για κακοποιό του ποινικού Δικαίου, ο οποίος συνδέεται με την άγρια ληστεία Πικέρμι, τον περασμένο Μάρτιο.

Ο 36χρονος συμμετείχε (μαζί με άλλα τέσσερα άτομα) στην ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού και της οικιακής τους βοηθού στις 7 Μαρτίου στο Πικέρμι, δένοντας και χτυπώντας τα θύματά τους. Εκεί είχε βρεθεί DNA του και έτσι συνελήφθη όταν εντοπίστηκε στον Έβρο, όπου με πλαστά έγγραφα προσπαθούσε να την… κάνει.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ θα προσπαθήσουν να διαπιστώσουν αν υπάρχει κάποια διασύνδεση του άνδρα αυτού με το σοκαριστικό έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Πιο συγκεκριμένα, οι αρχές θα τον εξετάσουν σε σχέση με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά γιατί θεωρείται πως είναι στρατολόγος ή πληροφοριοδότης ομάδας Γεωργιανών που τους τελευταίους μήνες είχαν κάνει κι άλλες ληστείες στη βορειοανατολική Αττική.

Έτσι οι αστυνομικοί είναι «υποψιασμένοι» λόγω των ομοιοτήτων μεταξύ των δύο περιστατικών, και σίγουρα εστιάζουν στο ότι λίγες μέρες μετά το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, προσπάθησε να φύγει από τη χώρα (σ.σ. διαβάστε εδώ περισσότερα).

Εν τω μεταξύ, αύριο θα οδηγηθεί και στον εισαγγελέα για την υπόθεση στο Πικέρμι.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By