Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Γλυκά Νερά: Τι λέει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για την επιμέλεια της Λυδίας

Πέντε μήνες μετά τη στυγερή δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς από τον σύζυγο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, συζητήθηκε το πρωί της Πέμπτης (07.10.2021) στο δικαστήριο η επιμέλεια της κόρης τους, Λυδίας.

Η Λυδία ήταν μόλις 10 μηνών, όταν είδε τον πατέρα της να σκοτώνει την μητέρα της με τα ίδια του τα χέρια. Από τότε, ζει με τους γονείς της Κάρολαϊν Κράουτς στην Αλόννησο, στο νησί, όπου μεγάλωσε η αδικοχαμένη 20χρονη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, οι δύο πλευρές συμφώνησαν το κοριτσάκι να παραμένει με τη γιαγιά Σούζαν και τον παππού Ντέιβιντ, εν αναμονή της οριστικής απόφασης για την επιμέλειά της τους επόμενους μήνες, ενώ θα παρακολουθείται και από παιδοψυχολόγους.

Στην Αλόννησο έχουν πλέον μετακομίσει και οι γονείς του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Ο συζυγοκτόνος μίλησε -μέσω του συνηγόρου του- στο MEGA, τονίζοντας πως «είμαι μετανιωμένος για την πράξη μου.

Δε θέλω να γίνεται καμία δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της Λυδίας. Με ενδιαφέρει το συμφέρον του παιδιού μου και η σωστή διαπαιδαγώγησή του».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By