Σάββατο, 8 Μαΐου, 2021

GNTM 2: Σύντροφος διάσημου Τούρκου ηθοποιού πέρασε με τέσσερα «ναι»

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηγουμενίτσα. Οι γονείς είναι στη Γερμανία. Εκείνη συνεχίζει τη ζωή της… στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη.

Γιατί; Λόγω… έρωτα! Μία ερωτευμένη νεαρή γυναίκα, που δοκίμασε τις δυνάμεις της στο GNTM 2 και ήταν η πρώτη που πήρε το εισιτήριο συμμετοχής στο παιχνίδι, το οποίο έκανε πρεμιέρα την Κυριακή το βράδυ.

Η εντυπωσιακή κοπέλα ονομάζεται Χαρά Παππά και ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός που της… πήρε τα μυαλά κατά τη διάρκεια νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα, είναι ο Μπουράκ Χακί!

Η Χαρά Παππά εμφανίστηκε αποφασισμένη να κερδίσει τους τέσσερις κριτές, όπως κέρδισε την καρδιά του Τούρκου πρωταγωνιστή. Οι τρεις από τους τέσσερις κριτές ενθουσιάστηκαν μαζί της και… εντυπωσιάστηκαν όταν έμαθαν ότι είναι η σύντροφος του Μπουράκ Χακί.

Ο μοναδικός που έδειξε να το σκέφτεται, λόγω των… καμπυλών του κοριτσιού, ήταν ο Δημήτρης Σκουλός. Τελικά όμως, με λίγη… πίεση από τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής (χρειάστηκε μάλιστα να του… πατήσουν το κουμπί), ενέδωσε και έδωσε το «πράσινο» στην πανέμορφη Χαρά.

Η δε Βίκυ Καγιά, όχι απλώς ενθουσιάστηκε, αλλά φώναζε με ενθουσιασμό «είσαι Yves Saint Laurent Girl all the freakin’ way».

Δείτε τη Χαρά Παππά σε διάφορες φωτογραφίσεις της, αλλά και με τον Μπουράκ Χακί…

 

View this post on Instagram

#gqmanoftheyear2018 @burak_hakki

A post shared by Hara Pappa (@harapappa) on

 

View this post on Instagram

@galanucouture ? #weddingdress

A post shared by Hara Pappa (@harapappa) on

 

View this post on Instagram

?

A post shared by Hara Pappa (@harapappa) on

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By