Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024

GNTM: Η Τάιρα Μπανκς ζητά να ενημερωθεί για το φιάσκο στον τελικό!

Διεθνή… καριέρα κάνει το χθεσινό φιάσκο με την ψηφοφορία στα αποτελέσματα του τελικού του GNTM, με αποτέλεσμα να αναδειχθούν δύο (!) νικήτριες.

Η οργή στο twitter έφτασε στα αυτιά της Τάιρα Μπανκς, δημιουργού του reality στις ΗΠΑ. Πολλοί άλλωστε Έλληνες χρήστες θέλησαν να την ενημερώσουν για τα κατορθώματα της ελληνικής έκδοσης του διαγωνισμού.

«Ακούω πολλά για το Greece’s Next Top Model. Μπορεί κάποιος (φαν ή παραγωγοί) να μοιραστούν τι συνέβη; Δεν ελέγχω τις διεθνείς εκδόσεις του Top Model, αλλά εξακολουθώ να νοιάζομαι», έγραψε η Τάιρα Μπανκς στο προφίλ της στο twitter.

Πάντως, στο ερώτημά της αρκετοί έσπευσαν να απαντήσουν και ιδιαίτερα χρήστες του εγχώριου twitter, που απάντησαν εις άπταιστην ελληνικήν.

«Τι να γίνει κυρά Τάιρα, τεσσεράμιση ώρες τελικός για να κερδίσει στο τέλος το μισό πλατό. #gntmgr», έγραψε χρήστης, με άλλον να υποστηρίζει ότι «άστα Τάιρά μου, μας τάισαν κουτόχορτο», διατυπωμένο ως εξής:«asta Tyra mou, they fed us koutoxorto».

«Τι να γίνει μωρή κολλητή ΦΑΓΑΜΕ ΔΟΥΛΕΜΑ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ» και «Ενα φιάσκο κυρια Μπανκς μου», είναι tweets που περιγράφουν συνοπτικά την κατάσταση, ενώ ένας άλλος χρήστης προσδιόρισε «Του Κουτρούλη ο γάμος» μεταφρασμένο στα αγγλικά.

Πάντως ένας άλλος χρήστης αποφάσισε να θυμηθεί την ιστορία των ψηφοφοριών στην Ελλάδα: «Ψηφίσαμε “ναι” σε ένα δημοψήφισμα πριν λίγα χρόνια και έγινε “όχι” και είχαμε την ευκαιρία να ψηφίσουμε στο gntm και καταλήξαμε με δύο νικητές… δεν υπάρχει λογική».

Κάποιοι αποφάσισαν να είναι σύντομοι και περιεκτικοί:

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By