Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Golden Hall first of all….και στις Απόκριες

Το καρναβάλι και τα Looney Tunes δίνουν ραντεβού στο Golden Hall

looney

Αυτόν τον Φεβρουάριο, το Golden Hall φοράει τα αποκριάτικά του και υποδέχεται τους μικρούς του φίλους σ’ ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα δράσεων με τους αγαπημένους ήρωες της Warner Bros! Από 6 έως και 21 Φεβρουάριου, τα Looney Tunes, οι Tom & Jerry αλλά και ο Scooby Doo, μεταμφιέζονται και περιμένουν όλα τα παιδιά για να παίξουν, να φωτογραφηθούν και να χορέψουν μαζί τους!

Στους χώρους του Golden Hall θα υπάρχουν τρία διαφορετικά stages, όπου θα πραγματοποιούνται, προγράμματα εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα που θα παρασύρουν μικρούς και μεγάλους σε αποκριάτικους ρυθμούς και θα χαρίσουν αξέχαστες εμπειρίες διασκέδασης. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να κατασκευάσουν αποκριάτικες μάσκες με θέμα τους ήρωες της Warner Bros, να παρακολουθήσουν παραστάσεις κουκλοθέατρου, αλλά και να απολαύσουν απίθανα ταχυδακτυλουργικά κόλπα από έμπειρους performers! Παράλληλα, face painters, animateurs και εξειδικευμένοι παιδαγωγοί θα είναι εκεί για να απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά και να μας μεταφέρουν όλους στο χαρούμενο κλίμα των αποκριών.

Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ, καθώς όλο τον Φεβρουάριο στον 1ο όροφο του αγαπημένου μας εμπορικού κέντρου, θα λειτουργεί το Εργαστήρι Kids Arts & Crafts, όπου τα παιδιά θα μπορούν να κατασκευάσουν χειροτεχνίες με θέμα τον χειμώνα, κάρτες και δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο, ενώ κάθε Παρασκευή και Σάββατο να συμμετέχουν στο Καλλιτεχνικό και Θεατρικό Εργαστήρι της Κάρμεν Ρουγγέρη «Ελάτε να Παίξουμε Θέατρο». Επιπλέον κάθε Παρασκευή απόγευμα η θεατρική ομάδα Λωτοφάγοι, προσκαλεί όλα τα παιδιά να συμμετέχουν σε 2 μοναδικές διαδραστικές παραστάσεις δημιουργώντας μία άκρως ενδιαφέρουσα εμπειρία για τους μικρούς μας φίλους. Τέλος, στον ειδικά διαμορφωμένο και μελετημένο χώρο του Kids Digital Corner υπάρχουν iPads με την εγκατεστημένη εφαρμογή με Zingyland App με την οποία οι μικροί μας φίλοι έχουν την δυνατότητα να διαβάσουν διαδραστικά παραμύθια αλλά και να διασκεδάσουν με εκπαιδευτικά παιχνίδια.

Τέλος κάθε Κυριακή, τα εστιατόρια και τα καφέ, «ανοίγουν τις πόρτες τους» και σας υποδέχονται, με δωρεάν parking για τις χειμωνιάτικες σας βόλτες. Ζήστε μαζί με τα παιδιά σας, χαρούμενες στιγμές διασκέδασης στο Golden Hall, συνδυάζοντας τις αγορές σας σε 133 καταστήματα μόδας, τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και διακόσμησης.

By