Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Γουλβς – Ολυμπιακός: Πιστεύει στην πρόκριση ο Χασάν

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (6/8) τη Γουλβς στο Μολινό, στη ρεβάνς για τη φάση των “16” του Europa League, με τους Πειραιώτες να πιστεύουν στην πρόκριση.

Ο Αχμέντ Χασάν, μιλώντας κατά την αναχώρηση της “ερυθρόλευκης” αποστολής, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γουλβς, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην τραγωδία της Βηρυτού.

Όσα δήλωσε ο Χασάν:

Για το αν είναι έτοιμοι για την πρόκριση: «Φυσικά είμαστε έτοιμοι. Θα δώσουμε τα πάντα στο παιχνίδι για να κερδίσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για το μυστικό της πρόκρισης και το γεγονός ότι έχει περάσει αρκετός καιρός από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι:

«Είναι αλήθεια πως το τελευταίο μας παιχνίδι είναι κάπως μακριά, αλλά προπονούμαστε πολύ σκληρά, δώσαμε και ένα φιλικό αγώνα και γνωρίζουμε πως το παιχνίδι που έρχεται είναι ένας από τους τελικούς της σεζόν για εμάς. Προετοιμαζόμαστε πολύ καλά για αυτόν και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για τον κερδίσουμε».

Για την τραγωδία της Βηρυτού: «Είναι τραγικό, πολύ στενάχωρο. Οι σκέψεις μου είναι στους ανθρώπους της Βηρυτού και του Λιβάνου. Είναι κάτι που δεν θα ξεχαστεί.

Ελπίζω πως θα είναι δυνατοί τις επόμενες μέρες. Είναι πολύ άσχημο αυτό που συνέβη και εύχομαι να είναι δυνατοί και να το ξεπεράσουν».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By