Παρασκευή, 7 Μαΐου, 2021

Γράφει ο… @DepressedPASOK

ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ: «το κουτσό μυρμήγκι»

[pullquote style=»border-left»]Ανοιχτή επιστολή του κου DepressedPasok  προς κο Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου, κο Ευάγγελο Βενιζέλο[/pullquote]

depressedΣύντροφοι και ηγέτες μου.

Κατά τη μεταφορά του καφέ και του κρουασάν στο σύντροφο Πάρι Κουκουλόπουλο κοντοστάθηκα έξω από το γραφείο όπου συναντηθήκατε για να συζητήσετε τα οικονομικά του κόμματος. Κρυφάκουσα; Κρυφάκουσα.

Καθώς το παρόν έγγραφο θα δημοσιευτεί, δε θα υπεισέλθω σε λεπτομέρειες που θα βλάψουν ακόμα περισσότερο το ήδη βλαμμένο μας κόμμα (διπλής! χαχαχα αστειάκι για να χαλαρώσουμε σύντροφοι). Είμαι έξαλλος, Βαγγέλη και Γιώργο. Από το άγχος και την αγωνία μου έχω φάει το γιακά του ζιβάγκο μου κι έχω μαδήσει μέχρι τελευταίο κρόσσι το μαξιλαράκι «καλημέρα πράσινε ήλιε, καλημέρα».

Βαθιές ανάσες και συνεχίζω.

Η γιαγιά μου λοιπόν μου έλεγε την ιστορία του κουτσού, παραγκωνισμένου μυρμηγκιού, την ξέρετε; Τα αρτιμελή μυρμήγκια μιας εύρωστης αποικίας μυρμηγκιών έφευγαν κάθε λίγο για να φέρουν τροφή ή για να επιτεθούν σε εχθρικά μυρμήγκια που απειλούσαν την πρωτοκαθεδρία της αποικίας τους. Αρκετά απ’αυτά πέθαναν πάνω στη μάχη, ενώ πολλά μετακόμισαν σε ανταγωνιστική, ανερχόμενη φωλιά. Αναγκαστικά το κουτσό, παραμελημένο μυρμήγκι, μένοντας πίσω στην αποικία, αναλάμβανε όλο και περισσότερα καθήκοντα φτάνοντας υψηλά στην ιεραρχία και συμβουλεύοντας πλέον τους ηγέτες της αποικίας. Η τροφή λοιπόν είναι οι ψήφοι, η ανερχόμενη φωλιά ο ΣΥΡΙΖΑ (ψόφος), το κουτσό μυρμήγκι εγώ και οι ηγέτες εσείς οι δύο. Οι ευθύνες μου πλέον μεγάλες, όπως και οι δικές σας.

[pullquote style=»border-left»]Έχοντας υπηρετήσει το σοσιαλισμό δίπλα στον αείμνηστο Ευάγγελο Γιαννόπουλο θα είμαι λακωνικός και περιεκτικός στη συμβουλή μου: κόψτε τις μαλακίες. Είμαστε στο 5% και οι εταιρίες δημοσκοπήσεων αντί για «ΠΑΣΟΚ» γράφουν «στατιστικό σφάλμα» στις λεζάντες. Για πόσο ακόμα νομίζετε ότι μπορώ να κρατώ το σόι μου στο ΠΑΣΟΚ; Η Μαριλίζα δεν ξαναγυρνά, όσο κι αν της υποσχέθηκα ότι δεν θα την ξαναδουλέψω για το μαλλί της (χαχαχα μα το’χετε προσέξει;), ο Κουκουλόπουλος δεν είναι κατανοητός ούτε όταν λέει καλημέρα, ο Πρωτόπαπας είναι Πρωτόπαπας, ο Χρυσοχοΐδης έκανε ψυχοσωματικό το περσινό δούλεμα και διαβάζει για Πανελλήνιες, η Γκερέκου είναι υπερβολικά μοιραία, ο Σκανδαλίδης so 1985, ο Χυτήρης συζητά μόνο σε ιαμβικό 15σύλλαβο, ο Κακλαμάνης… καλά αφήστε τον αυτόν, και τέλος πάντων, γραφείο με τη Φώφη αναγκάζομαι να μοιράζομαι εγώ καθημερινά και όχι εσείς.[/pullquote]

Βαγγέλη και Γιώργο. Γιώργο και Βαγγέλη. Δώστε τα χέρια, φιληθείτε και σκοτώστε τον Ιούδα που κρύβετε μέσα σας. Από πότε μπαίνουν τα χρήματα ανάμεσα μας; Περιμένω άμεση βελτίωση του κλίματος, διορθωτικές κινήσεις προσέγγισης, κοινή δημόσια εμφάνιση και από σένα Γιώργο επιτέλους τα 250 ευρώ που μου χρωστάς απ’ τα εισιτήρια για το Καστελόριζο, έλεος.

Παντοτινά (;) δικό σας,

ένα έξαλλο, κουτσό μυρμήγκι

DepressedPasok[space size=»20″]

(Visited 1 times, 1 visits today)
By