Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024

Grant Thornton: 100 νέες θέσεις εργασίας στο Technology Intelligence & Performance

Η Grant Thornton προχωρά σε μια στρατηγικά σχεδιασμένη διεύρυνση του τμήματος Technology Intelligence & Performance, σύμφωνα με σημερινή (14/1) ανακοίνωσή της. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία δημιουργεί 100 νέες θέσεις εργασίας, προκειμένου να εδραιώσει έναν νέο κόμβο παροχής υπηρεσιών στον τομέα της τεχνολογίας.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, το τμήμα Technology Intelligence & Performance «με όραμα τη δημιουργία λύσεων που ανταποκρίνονται στις μελλοντικές τεχνολογικές προκλήσεις, διαθέτει την εμπειρία, το τεχνολογικό υπόβαθρο και το εξειδικευμένο προσωπικό, ώστε να συνεισφέρει καθοριστικά στην υλοποίηση σημαντικών τεχνολογικών έργων, ενώ είναι σε θέση να ανταποκριθεί άμεσα σε κάθε πρωτοβουλία που συνδέεται με την ψηφιακή εξέλιξη, ανεξαρτήτως μεγέθους».

«Για μία ακόμη φορά, η Grant Thornton επιλέγει να βρίσκεται στο πλευρό των επιχειρήσεων και να αφουγκράζεται το παλμό της εποχής. Το όραμα της επιχείρησης ενσαρκώνεται στην απόφαση για ενίσχυση των επενδύσεων και της απασχόλησης», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Στο συνεχώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό περιβάλλον, το οποίο απαιτεί από τις επιχειρήσεις να βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα και να προσαρμόζονται άμεσα σε κάθε αλλαγή, η Grant Thornton βρίσκεται δίπλα τους, προκειμένου να τις βοηθήσει να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ευκαιρίες που δημιουργούνται από τις νέες συνθήκες».

Ο Βασίλης Καζάς, διευθύνων σύμβουλος της Grant Thornton, δήλωσε σχετικά: «Θεωρούμε υποχρέωσή μας ένα τόσο σημαντικό έτος για την Ελλάδα όσο είναι το 2021, όπου η επιτυχία των πολλαπλών μεταβάσεων αποτελεί ταυτόχρονα και την εξασφάλιση του μέλλοντος, να δηλώνουμε παρόντες με τον πλέον δυναμικό τρόπο. Η Grant Thornton αποτελεί τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο ελληνικό ελεγκτικό και συμβουλευτικό οργανισμό, επενδύοντας αδιάκοπα τόσο στους ανθρώπους, όσο και στις νέες τεχνολογίες».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By