Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Grivalia Properties: Με 16,25 εκατ. ευρώ αγόρασε σε πλειστηριασμό 15 ακίνητα που στέγαζαν “Μαρινόπουλο”

Πλειοδότης σε Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό χαρτοφυλακίου 15 εμπορικών ακίνητων – supermarkets και ενός οικοπέδου, έναντι 16,25 εκατ. ευρώ, αναδείχθηκε η Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ.

Ο Διαγωνισμός έλαβε χώρα στις 10 Φεβρουαρίου 2017 και αφορούσε τα περιουσιακά στοιχεία που αποτελούσαν το σύνολο του ενεργητικού της «Ζήνων Ακίνητα Ανώνυμη Εταιρεία» η οποία τελεί υπό έκτακτη ειδική διαχείριση.

Σημειώνεται ότι τα ακίνητα είναι μισθωμένα στην εταιρεία με την επωνυμία Μαρινόπουλος Ανώνυμη Εταιρεία Γενικού Εμπορίου, βάσει μισθωτικής συμφωνίας που ορίζεται στο Σχέδιο Εξυγίανσης της εταιρείας.

Η συνολική δομημένη επιφάνεια των ακινήτων είναι 48.477 τ.μ., ενώ επτά καταστήματα βρίσκονται στην Αθήνα, δύο στην Θεσσαλονίκη, από ένα σε Ρέθυμνο, Βέροια, Ξάνθη, Ρόδο, και Τρίκαλα, και τέλος ένα κατάστημα και ένα οικόπεδο βρίσκονται στο Αγρίνιο.

Η συναλλαγή αφορά το 100% των ακινήτων με εξαίρεση ένα ακίνητο στο Κολωνάκι (ιδιοκτησία 50% εξ’ αδιαιρέτου) και ένα στο Αιγάλεω (ιδιοκτησία 43,75% εξ’ αδιαιρέτου).

Η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί τυπικά εντός των επόμενων μηνών αφού εκπληρωθούν οι σχετικές διαδικαστικές προϋποθέσεις των άρθρων 68 επ. του νόμου 4307/2014 περί έκτακτης ειδικής διαχείρισης.

(Visited 1 times, 1 visits today)