Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Γυναικοκτονία στη Ρόδο – Το τελευταίο τηλεφώνημα πριν την σκοτώσει: «Ευτυχώς χώρισα»

Μια νέα γυναίκα, μια γυναίκα μόλις 31 ετών, έπεσε νεκρή από δύο πυροβολισμούς μέρα – μεσημέρι στη Ρόδο. Δράστης, ένας 40χρονος άνδρας με τον οποίο διατηρούσε σχέση το θύμα και ο οποίος αφού «υπέγραψε» ακόμη μια γυναικοκτονία στη χώρα μας, αυτοκτόνησε.

Ολόκληρη η Ελλάδα παρακολουθεί τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη νέα αυτή γυναικοκτονία, με την 31χρονη εκπαιδευτικό να δέχεται το μεσημέρι της Τετάρτης, 22.09.2021, πυροβολισμούς από κυνηγετική καραμπίνα την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό της, έξω από το σπίτι της στη Ρόδο.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Star, χθες το βράδυ έγινε το τελευταίο τηλεφώνημα του θύματος σε μία φίλη της. Όπως αποκαλύπτει ο σταθμός, η γυναίκα φέρεται να είπε στην φίλη της «ευτυχώς που χώρισα».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είπε επίσης στην καλή της φίλη: «Γλύτωσα από αυτόν τον εφιάλτη που βίωνα. Ευτυχώς χώρισα».

Μάλιστα, φέρεται να ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη και ανακουφισμένη το περασμένο βράδυ καθώς δεν μπορούσε ούτε για καφέ να πάει τον τελευταίο καιρό, κάτι που μπόρεσε να κάνει την Τρίτη (21/09), σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Θύτης και θύμα ήταν ζευγάρι από τα Χριστούγεννα, μέχρι που χώρισαν… Φίλη της Δώρας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό αποκάλυψε ότι η κοπέλα είχε όνειρα για το μέλλον. «Τον τελευταίο καιρό σπούδαζε. Έκανε ένα μεταπτυχιακό, είχε πολλά όνειρα και δυστυχώς κόπηκαν μέσα σε μια στιγμή» είπε συγκεκριμένα.

Μετά την γυναικοκτονία, αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι του δράστη και τον εντόπισαν νεκρό, καθώς είχε βάλει τέλος στη ζωή του. «Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω», είχε γράψει σε ένα σημείωμα πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα…

Πηγή: Star.

By