Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

H Αθηνά Οικονομάκου γυμνάζεται και «ιδρώνει»

Είναι μία από τις πιο ελκυστικές γυναίκες της show biz και το αποδεικνύει ακόμα και όταν φοράει τη φόρμα της γυμναστικής της…

oikonomakou

Τη μάθαμε από τη σειρά «Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείο» το οποίο μεταδόθηκε από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 το 2007. Από τότε, εκείνο το όμορφο κορίτσι από τη Σκάλα Λακωνίας, έπαιξε σε αρκετές σειρές, σε πολλά θεατρικά έργα, αλλά και σε τρεις κινηματογραφικές παραγωγές και ότι έκανε, στέφθηκε από την απόλυτη επιτυχία. Θα λέγαμε ότι έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας και πως ότι κάνει, απλά πετυχαίνει.

Ένας όμως από τους λόγους της επιτυχίας της ειναι και η ομορφιά της. Μία ομορφιά που ιδρώνει για να διατηρηθεί σε αυτά τα επίπεδα. Ιδρώνει για να μπορεί να φορέσει αυτά τα εφαρμοστά σέξυ κορμάκια και να κάνει αυτές τις δύσκολες πόζες, που μόνο οι μυημένοι στη γιόγκα μπορούν να αποδώσουν σωστά.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία από τις πιο ελκυστικές παρουσίες στην ελληνική showbiz και φέτος τη συναντάμε, όταν δεν «αιωρείται» στο instagram στη σειρά του mega «Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου»

 

«Strong» hair,don’t care..???? #healthyhair #growstrong #fructis #summerends #maybe #summerisover #already #waitingforchristmas ??

A photo posted by Athina Oikonomakou Official? (@athinao1konomakou) on

Last days of summer.. #beachlife #mysummer #waitingfor #greatthingstocome #happy #blessed #vitaminsea #greece #weekendmode #warmday

A photo posted by Athina Oikonomakou Official? (@athinao1konomakou) on