Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, 2022

H Bugatti θέλει να προσφέρει την απόλυτη εξατομίκευση

H Bugatti Chiron είναι εξ ορισμού ένα σπάνιο και ιδιαίτερο αυτοκίνητο, μιας και η τιμή της ξεκινά σαφώς πάνω από τα 2 εκατομμύρια ευρώ για την πιο απλή της εκδοχή, ενώ θα κατασκευαστεί συνολικά μόλις 500 φορές.

Ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι από αυτούς τους 500 που θέλουν το δικό τους αυτοκίνητο να είναι μοναδικό. Έστω και στις λεπτομέρειες και φυσικά πληρώνοντας αδρά για αυτό. Έτσι η εταιρεία αποφάσισε να δημιουργήσει το πρόγραμμα Bugatti Sur Mesure -το όνομα είναι εμπνευσμένο από τα ρούσα που ράβονται κατά παραγγελία- η πρώτη δημιουργία του οποίου είναι η Chiron Pur Sport.

Πηγή έμπνευσης για την οποία είναι τα αγωνιστικά που οδηγούσε ο Louis Chiron τη δεκαετία του ’20 και του ΄30. Έτσι έχει το νούμερο 32 βαμμένο με το χέρι στις πόρτες της, καθώς και κόκκινες λεπτομέρειες ως συνέχεια των φωτιστικών της σωμάτων.

Στο εσωτερικό η κεντρική κονσόλα είναι διαφορετική, ενώ υπάρχουν και εδώ καινούργια διακοσμητικά στοιχεία.

Στην ουσία οι διαφοροποιήσεις της Bugatti Chiron Pur Sport δεν είναι ούτε πολλές ούτε ουσιαστικές αλλά από την άλλη θα επιτρέψουν στη γαλλική εταιρεία του ομίλου Volkswagen να τις χρεώσει κάτι παραπάνω από χρυσάφι και σε αυτούς που θα επιλέξουν τα ειδικά μοντέλα να καλύψουν την όποια ματαιοδοξία τους. Οπότε όλοι θα είναι τελικά ευχαριστημένοι.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By