Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

H CVC υπέβαλε προσφορά στην Mig για την Vivartia

Δεσμευτική προσφορά για την απόκτηση της Vivartia υπέβαλε στην MIG η CVC Capital Partners.

Σε ανακοίνωσή της η MIG αναφέρει ότι ξεκινά απόκλειστικές συζητήσεις με το Fund

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Η «MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» («MΙG») ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι την 17/9/2020 έγινε αποδέκτης δεσμευτικής προσφοράς των επενδυτικών κεφαλαίων της «CVC CAPITAL PARTNERS» («CVC») για την πώληση του συνόλου της συμμετοχής της στην «VIVARTIA ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.» («VIVARTIA»).

Η προσφορά υπόκειται στους συνήθεις όρους και προϋποθέσεις για συναλλαγές αυτού του είδους (τελική έγκριση από τα αρμόδια όργανα της CVC, συμφωνία επί των όρων της σύμβασης αγοραπωλησίας).

Το Διοικητικό Συμβούλιο της MΙG σε σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε να παραχωρήσει στη CVC περίοδο αποκλειστικότητας για την διαπραγμάτευση και ολοκλήρωση της συμφωνίας έως και την 6/11/2020.

Κατά την διάρκεια της περιόδου αυτής η MIG θα προβεί στην πρόσληψη χρηματοοικονομικού συμβούλου ο οποίος θα υποστηρίξει την εταιρία στο στάδιο των διαπραγματεύσεων και θα εξετάσει το εύλογο και δίκαιο των όρων της συναλλαγής που θα συμφωνηθούν».

Η CVC Capital Partners τον Απρίλιο απέκτησε μερίδιο άνω του 30% στην Skroutz Α.Ε. εισερχόμενη στον κλάδο των υπηρεσιών online εμπορίου ενώ έχει πραγματοποιήσει σημαντικές τοποθετήσεις στο χώρο της υγείας, συγκροτώντας τον μεγαλύτερο ιδιωτικό πάροχο υπηρεσιών του κλάδου μέσω της Hellenic Healthcare. Επιπλέον έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και για την πώληση του 80% της Εθνικής Ασφαλιστικής.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By