Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

H Louis Vuitton ανοίγει το πρώτο της εστιατόριο

Ο διάσημος οίκος μόδας περνά στον τομέα της εστίασης ανοίγοντας το πρώτο του εστιατόριο στην Ιαπωνία.

Ειδικότερα, στις αρχές Φεβρουαρίου θα ανοίξει τις πύλες του το μεγαλύτερο κατάστημα της εταιρείας πολυτελών ειδών Louis Vuitton στην πόλη Οσάκα, όπου στον τελευταίο του όροφο θα λειτουργήσει και το πρώτο καφέ και εστιατόριο της εταιρείας.

Το καφέ θα ονομάζεται «Le Café V» και θα σερβίρει μενού του Ιάπωνα σεφ Yosuke Suga, ενώ θα έχει ακόμη μπαρ και βεράντα. Το εστιατόριο «Sugalabo V», θα σερβίρει μόνο δείπνο και θα είναι όμοιο με τη διάσημη ανοιχτή κουζίνα του εστιατορίου Sugalabo του Τόκιο. Το εστιατόριο αναμένεται να ξεκινήσει να εξυπηρετεί το κοινό στις 15 Φεβρουαρίου.

Όπως φαίνεται, οι πρώτοι τέσσερις από τους συνολικά επτά ορόφους του κτιρίου, θα αφορούν τις λιανικές πωλήσεις, ενώ το κτίριο έχει σχεδιάσει ο αρχιτέκτονας Jun Aoki, με τον οποίο έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν για άλλα καταστήματα της στον κόσμο η Louis Vuitton. Το εσωτερικό της μπουτίκ, από τον 1ο μέχρι τον 4ο όροφο, σχεδιάστηκε από τον Peter Marino.

Τη βιτρίνα του καταστήματος για τα επικείμενα εγκαίνια θα επιμεληθεί η καλλιτέχνιδα Kenta Cobayashi, επίσης από την Ιαπωνία, η οποία συνεργάστηκε με την Louis Vuitton για την καμπάνια των ανδρικών ρούχων της σεζόν. Τέλος, για τον εορτασμό του νέου καταστήματος, η Louis Vuitton θα λανσάρει μία σειρά προϊόντων περιορισμένης κυκλοφορίας από την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020.

By