Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

H LVMH θέλει οπωσδήποτε την Tiffany – Αυξάνει την προσφορά στα 16 δισ.


Η LVMH θέλει να αγοράσει την Tiffany: Τι θα κάνουν οι αντίπαλοι του Arnault;

Ο κατασκευαστής της Louis Vuitton θέλει να αγοράσει τα πολυτελή κοσμήματα Tiffany
Η Tiffany σχεδιάζει να συνεχίσει να διαπραγματεύεται για μια καλύτερη προσφορά

Ο γαλλικός οίκος ειδών πολυτελείας LVMH έπεισε την Tiffany & Co να του παρέχει εμπιστευτική πρόσβαση στα βιβλία της, αφότου αύξησε την προσφορά του για την αμερικανική εταιρεία κοσμημάτων στα $16 δισ., σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters.

Η Tiffany συμφώνησε να παράσχει στην LVMH πρόσβαση στα βιβλία της, αφού ο οίκος αύξησε την προσφορά του για να πλησιάσει τα 130 δολάρια ανά μετοχή, σύμφωνα με πηγές του πρακτορείου. Η Tiffany σχεδιάζει να συνεχίσει να διαπραγματεύεται για μια καλύτερη προσφορά και δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα ότι θα επιτευχθεί συμφωνία, πρόσθεσαν οι πηγές.

Τα κοσμήματα ήταν ένα από τα ισχυρότερα πεδία της βιομηχανίας ειδών πολυτελείας το 2018, σύμφωνα με τη συμβουλευτική εταιρεία Bain & Co. Υπό τον CEO Alessandro Bogliolo, πρώην επικεφαλής της Diesel και της Bulgari, η Tiffany οικοδομεί την επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου της και προσπαθεί να προσελκύσει τους νεότερους αγοραστές με πιο προσιτά μενταγιόν και σκουλαρίκια και νέα σχέδια.

Ωστόσο, η LVMH πιστεύει ότι η Tiffany πρέπει να επενδύσει περισσότερα στον επανασχεδιασμό και στο μάρκετινγκ των brand της και ότι αυτό μπορεί να το επιτύχει μόνο ως τμήμα της LVMH, σύμφωνα με τις πηγές.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By