Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου, 2022

H νέα υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου έκλεισε το Twitter της

Ποιά ήταν η πρώτη κίνηση της νέας υπουργού Εργασίας που θα διαδεχτεί το Γιώργο Κατρούγκαλο στο δύσκολο πόστο; Να κλείσει το λογαριασμό της στο Twitter.

Προφανώς υπό το άγχος να γίνουν φέιγ βολάν τα tweets που έγραφε κατά της τρόικας και των δανειστών ή όταν ζητούσε κούρεμα του χρέους, η 31χρονη Έφη Αχτσιόγλου έδωσε το πρώτο δείγμα γραφής, λίγο πριν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές ως υπουργός.

«Όλοι μαζί ανατρέπουμε τις πολιτικές της Τρόικα και των Μνημονίων» ή «Κουρέψτε το ελληνικό χρέος» είναι μερικά μόνο από όσα έγραφε στο Twitter.

Από το να διαγραφούν προτίμησε να κλείσει εντελώς το λογαριασμό της. Άλλωστε είναι νωπές οι μνήμες από τα προκλητικά tweets του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος υπουργοποιήθηκε για μερικές ώρες και μετά εκδιώχθηκε από την πρώτη κυβέρνηση  Τσίπρα.

stigmiotypo-2016-11-05-4-48-07-m-m

Εξάλλου σε βίντεο από την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στους απεργούς του εργοστασίου της Coca Cola πριν τις εκλογές που έφεραν τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση η κ. Αχτσίογλου δήλωνε: » Οι μαζικές απολύσεις η κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων το κλείσιμο των εταιριών δεν είναι το δίκιο. Είναι οι νόμοι τους. Το δίκιο το φτιάχνουν οι λαοί  και όχι οι τεχνοκράτες της τρόικας. Κι όλα αυτά συμβαίνουν γιατί είμαστε σκυφτοί σύντροφοι. Ηρθε η ώρα να σηκώσουμε το κεφάλι και τότε αυτοί θα είναι σκυφτοί»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By