Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

H Όλγα Γεροβασίλη προαλείφεται για κυβερνητική εκπρόσωπος

Το who is who της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ

gerovasili-syriza

Σύμφωνα με πληροφορίες η 54χρονη γιατρός Ολγα Γεροβασίλη, κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι από σήμερα  η κυβερνητική εκπρόσωπος αντικαθιστώντας τον Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Η Ολγα Γεροβασίλη, είναι ιατρός ακτινοδιαγνώστρια και πριν εκλεγεί βουλευτής το 2012, είχε προσπαθήσει αρκετές φορές να εκλεγεί δήμαρχος Αρτας. Ακόμη είχε προσπαθήσει να εκλεγεί στη Βουλή και άλλες φορές χωρίς επιτυχία.

Το 1998 εξελέγη δημοτική σύμβουλος Αρταίων. Το 2006 και το 2010 ήταν υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων, επικεφαλής της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ» και εκπρόσωπος της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στις περιφερειακές εκλογές του 2014 επελέγη απ’ την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ως υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου, επικεφαλής της παράταξης «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» και μέχρι σήμερα είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου.

Η Ολγα Γεροβασίλη είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Παππά, Χημικό Μηχανικό και έχουν τρία παιδιά, τον Φαίδωνα, την Αγγελική και τον Κωνσταντίνο.

(Visited 1 times, 1 visits today)