Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

H Βικτόρια Μπέκαμ σηκώνει ψηλά τα χέρια στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες;

Ωραία,αμέριμνη και υπερστιλάτη εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες η Βικτόρια Μπέκαμ, όπου βρέθηκαν με σύσσωμη την οικογένεια της ανήμερα των 43ων γενεθλίων της.

Η πρώην τραγουδίστρια και νυν σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας περπάτησε όλο αέρα στις VIP αίθουσες του αεροδρομίου. Εκεί την εντόπισαν και οι παπαράτσι, οι οποίοι έσπευσαν να της τραγουδήσουν όλοι μαζί το «Happy Birthday». Ωστόσο αυτή δεν στάθηκε στιγμή καισυνέχισε την πορεία της προς το έλεγχο διαβατηρίων και τα συστήματα ασφαλείας πριν την επιβίβαση.

Και κάπου εκεί ξεκίνησε η ενδιαφέρουσα τροπή της συγκεκριμένης ημέρας.

Γιατί μόλις η Βικτόρια έκανε ένα βήμα για να περάσει από τους αναχνευτές μετάλλων του αεροδρόμίου όλοι οι συναγερμοί που βρίσκονται στον χώρο ενεργοποιήθηκαν και άρχισαν να χτυπούν μανιασμένα με αποτέλεσμα όλα τα βλέμματα να συγκεντρωθούν πάνω της.

Η Μπέκαμ σε μία αυτόματη, μηχανική και λιγάκι τρομαγμένη κίνηση σήκωσε ψηλά και τα δυο της χέρια καθώς είδε το προσωπικό ασφαλείας να τρέχει κατά πάνω της και τότε διαπιστώθηκε ότι είχε στα χέρια της πολύτιμα κοσμήματα μεγάλης αξίας, τα οποία αρνήθηκε να βγάλει ακόμα κι όταν η ασφάλεια του κτιρίου την ενημέρωσε πως σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να περάσει από σωματικό έλεγχο.

Κάπως έτσι η αυστηρή και αγέλαστη κυρία Μπέκαμ αφέθηκε στα χέρια των υπεύθυνων για λεπτομερή έλεγχο μετά από τον οποίο της επιτράπηκε τελικά η είσοδος στο αεροσκάφος.

Πάντως οι ταξιδιώτες που βρέθηκαν εκείνη την ώρα στο αεροδρόμιο απόλαυσαν σίγουρα ένα διασκεδαστικό θέαμα με μία δόση από celebrity.

By