Τρίτη, 5 Ιουλίου, 2022

Huawei: Προχωράει σε προσλήψεις σε πολλές πόλεις της Ελλάδας

Περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της στην Ελλάδα ανακοίνωσε ο κινεζικός κολοσσός.

Περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Huawei με προσλήψεις ανθρώπινου δυναμικού σε πόλεις της περιφέρειας.
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε, η Huawei αναζητά περιφερειακούς διευθυντές συντοσιστές και ειδικούς επί των πωλήσεων (regional managers, regional coordinators και retail sales specialists) με έδρα πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, η Πάτρα, το Ηράκλειο, η Ξάνθη και τα Ιωάννινα. Oι αιτήσεις μπορούν να κατατίθενται θα γίνονται δεκτές έως τις 18 Οκτωβρίου, ενώ οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν έως τις 25 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

«Στόχος μας είναι η υγιής ανάπτυξη και όραμά μας να γνωρίσουν όλοι οι Έλληνες την τεχνολογία μας και το πώς αυτή μπορεί να κάνει την καθημερινότητά τους πιο ευχάριστη», δήλωσε ο κ. Lin Βing, Country Manager της Huawei στην Κινητή Τηλεφωνία (smartphones) και συνέχισε, «για αυτό το λόγο δημιουργούμε ενέργειες σαν το smartphone festival και υποσχόμαστε ακόμα περισσότερα. Με το νέο πρόγραμμα προσλήψεων της εταιρείας θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε ταλαντούχους και φιλόδοξους Έλληνες να ενταχθούν στην οικογένεια της Huawei και να εξελιχθούμε μαζί»

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες θέσεις εργασίας στη Huawei οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στο link https://consumer.huawei.com/gr/campaign/recruitment/

Υπενθυμίζεται ότι σε εξέλιξη βρίσκεται το smartphone festival της Huawei που ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως τα τέλη Οκτωβρίου με σειρά εκδηλώσεων για την εκπαίδευση των καταναλωτών σε θέματα τεχνολογίας και αξιοποίησης των λειτουργιών των σύγχρονων smartphones και tablets, καθώς και επιβράβευσης τους πιστών φίλων της εταιρείας, καθώς και την απόκτηση κινητών σε προνομιακές τιμές.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By