Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2023

Η αδελφή της Αμάλ Κλούνεϊ σχεδιάζει μοδάτες μάσκες για την πανδημία

Η εκκεντρική αδελφή της Αμάλ Κλούνεϊ, Τάλα Αλαμουντίν, βρήκε ευκαιρία να βγάλει χρήματα από την πανδημία του κορωνοϊού, λανσάροντας μάσκες με τζιν και λεοπάρ επένδυση, αλλά και ασορτί θήκες για αντισηπτικά.

Η σχεδιάστρια μόδας αδελφή της Αμάλ Κλούνεϊ δημιούργησε μάσκες προσώπου για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Η Τάλα Αλαμουντίν, που βρήκε ευκαιρία -όπως και πολλοί άλλοι- να εκμεταλλευτεί την πανδημία, έχει δημιουργήσει μάσκες με τζιν και λεοπάρ επένδυση, αλλά και ασορτί θήκες για αντισηπτικά. Η τιμή τους ανέρχεται στα περίπου 30 ευρώ.

Η αδελφή της Αμάλ η οποία ζει στη Σιγκαπούρη και τη Νέα Υόρκη, έχει ανεβάσει τις προσφορές στον ιστότοπό της Totally Tala, λέγοντας ότι μέρος των εισπράξεων από τις πωλήσεις θα πάνε στον Ερυθρό Σταυρό Σιγκαπούρης.

 

Η Τάρα Αλαμουντίν σπούδασε στο Λονδίνο και αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Ρίτσμοντ το 1996. Είναι παντρεμένη και ζούσε για αρκετό διάστημα μόνιμα στη Σιγκαπούρη με το σύζυγό της, τον επιχειρηματία Νάγκι Χαμιγιέ και την κόρη τους.

Τα τελευταία χρόνια η Τάλα ζει στη Νέα Υόρκη και οι πληροφορίες τη θέλουν να βρίσκεται σε διάσταση με το σύζυγό της.

Πρόκειται για μια κοσμική γυναίκα που παρευρίσκεται ανελειπώς σε μεγάλα γεγονότα, ιδίως της μόδας και έχει φωτογραφηθεί για διάφορα μεγάλα περιοδικά. Διατηρεί, δε, τη δική της εταιρεία με αξεσουάρ.

Ιδιαίτερη αίσθηση είχε κάνει η εμφάνισή της στον γάμο της αδελφής της με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, όταν μια φωτογραφία της στην οποία αποκαλύπτονται τα πόδια της, όταν προσπαθεί με την ασημί υψηλής ραπτικής δημιουργία που φορούσε να μπει σε ένα θαλάσσιο ταξί, έκανε τον γύρο του κόσμου.

Η Τάλα και η Αμάλ μοιάζουν αρκετά, ωστόσο η Τάλα δεν έχει καμία σχέση με το πολύ καθώς πρέπει στιλ της Αμάλ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By