Δευτέρα, 17 Μαΐου, 2021

Η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον Βράνιες αλλά χρειάζεται την… βοήθειά του

Στην ΑΕΚ θα περιμένουν από τον Όγκνιεν Βράνιες να ασκήσει τις απαραίτητες πιέσεις στην Άντερλεχτ ώστε να παραμείνει στην Ελλάδα και την επόμενη σεζόν.

Ο Όγκνιεν Βράνιες ήταν ξανά από τα βασικά στελέχη της ΑΕΚ στη δεύτερη θητεία του και πραγματοποίησε αρκετά καλή σεζόν, αλλά το καλοκαίρι ο δανεισμός του λήγει και θα πρέπει να επιστρέψει στην Άντερλεχτ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “SportDay”, η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον παίκτη, αλλά δεν είναι διατεθειμένη και να… ξηλωθεί οικονομικά, οπότε θα περιμένει και τις κινήσεις του ίδιου του Βόσνιου στόπερ, ο οποίος θέλει και αυτός να παραμείνει στην Ελλάδα και την Ένωση.

Με το μέρος της ΑΕΚ, είναι και οι συνθήκες, καθώς αφενός οι οπαδοί της Άντερλεχτ δεν θέλουν τον Βράνιες πίσω, ενώ ο παίκτης έχει και πολύ “βαρύ” συμβόλαιο, το οποίο οι Βέλγοι θέλουν να ξεφορτωθούν.

Σίγουρα βέβαια θα προσπαθήσουν να αποκομίσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο οικονομικό όφελος από την πώλησή του, αλλά όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο φόβος μην τους μείνει ο Βράνιες, αναμένεται να ρίξει τις απαιτήσεις τους.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By