Κυριακή, 16 Μαΐου, 2021

Η Αφίσα του Γιώργου Πάντζα που σαρώνει το διαδίκτυο – [Εικόνα]

Τον γνωρίσαμε ως ηθοποιό και τον βλέπουμε τώρα ως βουλευτή να διαβαίνει την Κυριακή τον Ρουβίκωνα του «ΝΑΙ σε όλα»

pantzas

Ο Γιώργος Πάντζας τα κατάφερε και έγινε viral στο διαδίκτυο.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε και έκανε όλο τον κόσμο να ασχοληθεί μαζί του, καθώς στο παρελθόν είχε βγάλει μία αφίσα, η οποία αποτελεί μνημείο στον λαϊκισμό και ωδή στην ψηφοθηρία.

Ο βουλευτής που εκλέγεται στο υπόλοιπο Αττικής, όταν διένυε την αντιμνημονιακή του νιότη, και προκειμένου να ψαρέψει ψήφους στα θολά νερά της αγανάκτησης και της οργής, έβγαλε μία αφίσα στην οποία διαφήμιζε τις θέσεις του.

Ανάμεσα στα πολλά αιτήματα που προέβαλε τότε, ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν το:

-ΌΧΙ σε κόψιμο μισθών και συντάξεων

-ΌΧΙ στην ανεργία και τις απολύσεις

-Όχι στο ΔΝΤ και τα μνημόνια

Παράλληλα, αίσθηση προκαλεί ακόμα και σήμερα η αναφορά που κάνει για «Δ΄ΡΑΪΧ» αλλά και το ότι «δε τον φοβίζουν των Γερμανών τα βόλια»

Ο Γιώργος Πάντζας την Κυριακή το βραδύ με τη ψήφο του, θα επικαιροποιήσει τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές και τους Γερμανούς… Θα κάνει δηλαδή το χατίρι του κυρίου Σόιμπλε.

Ο Γιώργος Πάντζας την Κυριακή το βραδύ με τη ψήφο του, θα προσφέρει απλόχερα στους ξένους μεγάλο και σημαντικό μέτος της δημόσιας περιουσίας, η οποία θα εκποιείται μέσο του ΤΑΙΠΕΔ.

Ο Γιώργος Πάντζας την Κυριακή το βραδύ με τη ψήφο του, θα ενεργοποιήσει τον «κόφτη».

Ο Γιώργος Πάντζας έχει ήδη ψηφίσει μνημόνια, έχει χαρίσει τις προοπτικές της ελληνικές οικονομίας στα ξένα φαντ που πήραν μέρος στην ανακεφαλαιοποιήση των τραπεζών και συνεχίζει να κάνει όλα όσα διακήρυττε στο παρελθόν πως καταστρέψουν τη ζωή της νεολαίας.

Ο Γιώργος Πάντζας την Κυριακή θα ψηφίσει «ΝΑΙ σε όλα»

pantas-afisa

 

(Visited 1 times, 1 visits today)