Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, 2021

Οι αγρότες μεταφέρουν τον αγώνας τους στην Αθήνα

Αποφασίστηκε ομόφωνα η κάθοδος των τρακτέρ στην πρωτεύουσα την ερχόμενη Παρασκευή

agrotes

Την κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα την ερχόμενη Παρασκευή αποφάσισαν ομόφωνα οι αγρότες μετά την πολύωρη συνάντηση που είχαν στη Νίκαια της Λάρισας.

Την ίδια ώρα παραμένουν στα 135 μπλόκα που έχουν στήσει στο οδικό δίκτυο όλης της χώρας.

Αναλυτικά τα Τέμπη, που είναι ανοιχτά αυτή την ώρα θα κλείσουν εκ νέου στις 6 το απόγευμα για 24 ώρες. Στα διόδια των Μαλγάρων, ο αποκλεισμός θα συνεχιστεί μέχρι και τη Δευτέρα.

Στην κυκλοφορία δόθηκαν το μεσημέρι δυο μπλόκα στη Φθιώτιδα στην Αθηνών-Λαμίας. Το ένα μπλόκο ήταν στον κόμβο του Μπράλου στο 200ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας και το άλλο στο 140ο χλμ.

Τα διόδια Αφιδνών θα κλείσουν εκ νέου 7 με 9 το βράδυ.

Κλειστά επ’ αόριστον είναι τα τελωνεία των Κήπων και του Προμαχώνα με αποτέλεσμα να έχουν σχηματισθεί ουρές φορτηγών στα σύνορα. Το μπλόκο στο τελωνείο της Εξοχής κλείνει και πάλι από αυτή την ώρα (15.00).

Στο τελωνείο Ευζώνων θα συνεχιστεί ο αποκλεισμός απο τις 7 μεχρι τις 10 το βράδυ. Τις ίδιες ώρες θα κλείσει και το τελωνείο της Δοϊράνης. Σε επ΄ αόριστον αποκλεισμό βρίσκεται ο κόμβος του Νησελίου επί της Εγνατίας οδού Θεσσαλονίκης -Βέροιας. Επ” αόριστον αποκλεισμό της εθνικής οδού Κορίνθου – Τρίπολης αποφάσισαν οι αγρότες στο ύψος της Νεστάνης. Κλειστή παραμένει η Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος του Ισθμού ενώ οι αγρότες έχουν αφήσει ανοιχτή στο σηεμίο την παλαιά εθνική.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By