Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022

Η αλλαγή στο Netflix που δεν κατάλαβε κανείς!

Το Netflix έχει συνηθίσει τους συνδρομητές του στις αλλαγές και στον πειραματισμό με νέα features, με βάση τα οποία έχει θέσει ως στόχο να βελτιώνει όλο και περισσότερο την εμπειρία θέασης.

Η πιο πρόσφατη, λοιπόν, και κάπως περίεργη απόφαση της εταιρίας είναι η δοκιμή ενός νέου χαρακτηριστικού, το οποίο είτε θα επιταχύνει είτε θα επιβραδύνει την αναπαραγωγή του βίντεο στις κινητές συσκευές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Android Police, η streaming πλατφόρμα εξετάζει το ενδεχόμενο να υπάρχει επιτάχυνση στο 1,5x και άνω και επιβράδυνση στο 0,5x και κάτω. Μάλιστα, η εταιρία επιβεβαίωσε αυτό το δημοσίευμα, το οποίο θα αφορά μόνο την mobile έκδοση αναφέροντας στο blog ότι:

«Πάντα προσπαθούμε να βρούμε νέους τρόπους για να βοηθήσουμε τους συνδρομητές στη χρήση του Netflix.

Αυτή, όμως, η απόφαση είναι απλώς μια δοκιμή που αφορά την mobile έκδοση, χάρη στην οποία οι συνδρομητές θα μπορούν να ρυθμίσουν μόνοι τους την ταχύτητα αναπαραγωγής του βίντεο στα κινητά και τα τάμπλετ – επιλέγοντας είτε την επιβράδυνση (στο 0.5x και το 0.75x) είτε την επιτάχυνση (στο 1.25x και το 1.5x)».

Εκτός αυτού, η εταιρία διευκρίνισε ότι η απόφαση αυτή προήλθε ύστερα από απαίτηση πολλών συνδρομητών της πλατφόρμας, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να κάνουν skip σε ένα μέρος του επεισοδίου που θεωρούν βαρετό.

Παράλληλα, η Vice President του Netflix, Keela Robertson, ξεκαθάρισε ότι η αλλαγή στην ταχύτητα αναπαραγωγής δε σημαίνει και αλλαγή ή αλλοίωση του ήχου. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι το Netflix δε σχεδιάζει άμεσα την υλοποίηση αυτού του νέου feature.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By