Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου, 2021

Η Apple μπαίνει και στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας

Γερό μπάσιμο ετοιμάζεται να κάνει  ο αμερικανικός κολοσσός  «Appple» και στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας καθώς βρίσκεται σε προκαταρκτικές συζητήσεις για να λανσάρει το δικό της δίκτυο

Earns Apple

 Η αναφορά προέρχεται από το έγκυρο περιοδικό «Business Insider», υποστηρίζοντας ότι η εταιρεία ήδη τεστάρει υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Apple σκοπεύει να έρθει σε συμφωνία με εταιρείες κινητής τηλεφωνίας σε Αμερική και Ευρώπη με στόχο την ενοικίαση υπηρεσιών δικτύου από τους παρόχους χωρίς να κατασκευάσει το δικό της αυτόνομο δίκτυο, προσφέροντας όμως ανταγωνιστικές τιμές στους πελάτες.

Εάν η εταιρεία προβεί σε αυτή την κίνηση θα μετατραπεί σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας με εκατομμύρια υποψήφιους πελάτες, προσφέροντας υπηρεσίες φωνής και δεδομένα. Τo γεγονός αυτό, θα μπορούσε να συνδεθεί με την προσπάθεια της Apple να αναπτύξει νέες SIM cards.

Στο άρθρο τονίζεται ότι η δοκιμαστική λειτουργία του δικτύου στις Η.Π.Α. δεν εξασφαλίζει το λανσάρισμα των υπηρεσιών. Ο χρόνος που απαιτείται για την ευόδωση των προσπαθειών είναι τουλάχιστον 5 έτη.

(Visited 1 times, 1 visits today)