Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

«Η ΑΥΓΗ» κάνει τώρα συστάσεις και στην Κατερίνα Στεφανίδη

Έτσι όπως πάει «Η ΑΥΓΗ» δεν θα αφήσει ολυμπιονίκη που να μην πιάσει στο στόμα της

stefanidi_2332

Η ΑΥΓΗ η εφημερίδα που αποτελεί ουσιαστικά τη φωνή του ΣΥΡΙΖΑ στη κοινωνία, επιτέθηκε πριν λίγες ημέρες στον τρεις φορές χρυσό και μία χάλκινο ολυμπιονίκη μας  Πύρρο Δήμα. Η επίθεση αυτή χαρακτηρίστηκε από μερίδα του τύπου ως αήθης και ανεδαφική και στο πλευρό του ανθρώπου σύμβολου για τον παγκόσμιο αθλητισμό και το άθλημα της άρσης βαρών στάθηκε προχτές και η Κατερίνα Στεφανίδη, η χρυσή Ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντό στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο στην Βραζιλία.

Η 26χρονη Ολυμπιονίκης σε δηλώσεις της μετά την κατάκτηση του μεταλλίου, λίγες μόλις ώρες αφότου έκανε περήφανους  όλους τους Ελληνες πετυχαίνοντας αυτή τη σπουδαία διάκριση, απάντησε ουσιαστικά στο πρώτο άρθρο της Αυγής που επετίθετο στον Πύρρο Δήμα, λέγοντας ότι «δεν πηδάμε κάθε τέσσερα χρόνια», κάτι που θεωρήθηκε ευθεία μομφή προς την εφημερίδα και τον αρθρογράφο της που είχε υποστηρίξει νωρίτερα και αναφερόμενος στην άρση βαρών πως «τι είδους άθλημα είναι αυτό που ένας πρωταθλητής αγωνίζεται μία ή δύο φορές σε τέσσερα χρόνια από Ολυμπιάδα σε Ολυμπιάδα, όπως ο Πύρρος Δήμας;».

Ετσι, ο αρθρογράφος της Αυγής απάντησε σήμερα στην χρυσή Κατερίνα επιχειρώντας να τη… νουθετήσει, λέγοντάς της «Να διαβάζεις Κατερίνα».

Πιο συγκεκριμένα ο αρθρογράφος που μείωσε τον Πύρρο Δήμα, την άρση βαρών και τις επιτυχίες όλων αυτών των άξιων ανθρώπων και αθλητών, όλα αυτά τα χρόνια, από την άνεση του γραφείου του έσπευσε να δώσει συμβουλές σε μία ακόμη χρυσή Ολυμπιονίκη γράφοντας σήμερα στην Αυγή πως: «Μια συμβουλή μόνο Κατερίνα τώρα που έχεις και τον σπουδαίο τίτλο της ολυμπιονίκη. Όταν απαντάς σε κάτι, να έχεις διαβάσει καλά αυτό το κάτι για να μην γίνεσαι θύμα εκμετάλλευσης. Δεν έγινε κανένα σχόλιο για την αθλητική σου συμπεριφορά και κανενός άλλου αθλητή πλην των αρσιβαριστών. Το αντίθετο μάλιστα σημειώθηκε πόσο σπουδαίο είναι εκεί στις ΗΠΑ να μπορέσεις να συνδυάσεις πρωταθλητισμό με υψηλό επίπεδο σπουδών κάτι που δυστυχώς είναι σχεδόν αδύνατο στην Ελλάδα. Καλή επιτυχία λοιπόν στις προσπάθειές σου».

(Visited 1 times, 1 visits today)