Κυριακή, 9 Μαΐου, 2021

Η BMW X3 επιστρέφει

Η BMW, γιορτάζοντας τα 100 χρόνια της λανσάρει στην αγορά της Ιαπωνίας μια ειδική έκδοση της Χ3, την οποία ονομάζει Blackout.

2016-bmw-x3-blackout_631_355Θα κατασκευαστούν μόλις 200 αυτοκίνητα, με το αυτοκίνητο να έχει δεχθεί την ειδική περιποίηση της M Sport.

Εξωτερικά δεν έχει καμία διαφοροποίηση από τη στάνταρ X3, εκτός του ότι είναι τα πάντα βαμμένα μαύρα. Οι 18άρες ζάντες, η γρίλια στη μάσκα και όλες οι λεπτομέρειες είναι βαμμένες στο χρώμα του αμαξώματος, στον κωδικό Sapphire Black.

Στο εσωτερικό, η εικόνα παραμένει χρωματικά ίδια. Διάφορα σημεία του, αλλά και τα πεντάλ είναι από βουρτσισμένο αλουμίνιο. Τα καθίσματα είναι ντυμένα με μαύρο δέρμα Black Nevada, η οροφή στην επένδυση Ansorajitto που μπορείς να την επιλέξεις από τον κατάλογο με τα έξτρα της BMW. Όμορφη λεπτομέρεια, το δερμάτινο κλειδί που δίνεται με την αγορά του αυτοκινήτου, υπενθυμίζοντας ότι δεν πρόκειται για την απλή έκδοση.

Μηχανικά, η xDrive20d είναι εξοπλισμένη με το γνωστό δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα, o οποίος αποδίδει 190 ίππους και συνδυάζεται με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Steptronic της ZF.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By