Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023

Η Ελένη Φουρέιρα «σκαρφάλωσε» στη δεύτερη θέση των στοιχημάτων

Λίγες ώρες έχουν απομείνει για την έναρξη του πρώτου ημιτελικού της φετινής Eurovision και τα στοιχήματα πέφτουν βροχή και φέρνουν την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα στη δεύτερη θέση.

Η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Κύπρο με το τραγούδι «Fuego» σάρωσε στη δεύτερη πρόβα την οποία παρακολούθησαν και βαθμολόγησαν οι κριτικές επιτροπές των χωρών που συμμετέχουν στη φετινή Eurovision.

Από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης της ξεσήκωσε τους θεατές και στο τέλος κατά γενική ομολογία  απέσπασε το μεγαλύτερο χειροκρότημα από όλους τους διαγωνιζόμενους.

Όταν τελείωσε την πρόβα της η Ελένη ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους της κυπριακής αποστολής για την άνοδο του τραγουδιού «Fuego» στα γράφει στοιχημάτων.

Αξίζει εδώ να αναφερθεί ότι η συμμετοχή της Κύπρου δεν είχε κερδίσει το ενδιαφέρον και τα γραφεία στοιχημάτων την τοποθετούσαν στην 20η θέση. Μετά την πρώτη πρόβα που έκανε στη Λισαβόνα, τα προγνωστικά άλλαξαν και η Φουρέιρα αναρριχήθηκε στην έβδομη θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι χτες όπου μετά και τη δεύτερη πρόβα σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση.

Με βάση τα προγνωστικά και τα γραφεία στοιχημάτων η Φουρέιρα απειλεί το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού που είναι το Ισραήλ.

Stoiximata_Euro

(Visited 1 times, 1 visits today)
By