Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022

Η επιστροφή του Μπακασέτα

Με ένα όνειρο τρελό… Η παρουσία του Τάσου Μπακασέτα στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος της ΑΕΚ, έκανε τους φίλους της να ονειρεύονται την επιστροφή του διεθνoύς άσου.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έκαναν συζητήσεις με τον άσο της Τραμπζονσπόρ για το μέλλον με τα πόδια τους όμως να πατούν στη γη. Ξέρουν και οι ίδιοι ότι ο Μπακασέτας δεν είναι πια ο ίδιος παίκτης που πωλήθηκε στην Αλάνιασπορ για 2,5 εκατ. ευρώ.

Στη τριετία που μεσολάβησε ο αρχηγός της Εθνικής είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται με αποκορύφωμα τη περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη Τραμπζονσπόρ. Η χρηματιστηριακή του αξία είναι πια στα 9,5 εκατ. ευρώ και για εκείνον έχει υπάρξει ενδιαφέρον από μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης.

Ο ίδιος ο Μπακασέτας δεν έχει ξεχάσει τον ρόλο που έπαιξε η ΑΕΚ στην καριέρα του. Η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος τη σεζόν 2017-2018 παραμένει ακόμα για εκείνον κάτι το πολύ σπουδαίο. Μπορεί για το κοντινό μέλλον να μη σκέφτεται τον επαναπατρισμό του καθώς είναι 29 ετών αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα για ευρύτερο μέλλον.

Η αγάπη του για την ΑΕΚ είναι δεδομένη. Ίσως και ο ίδιος θα ήθελε κάποια στιγμή τον εαυτό του να μπαίνει στη νεότευκτη Αγιά Σοφιά ως αρχηγός της Ένωσης.

Τα όνειρα δεν απαγορεύονται για κανένα…

(Visited 1 times, 1 visits today)
By