Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Η ΕΡΤ «κατέρρευσε» και ζήτησε εικόνα από τον ΣΚΑΙ για τη συνάντηση Τσίπρα-αγροτών

Η ΕΡΤ έχασε την εικόνα από το Μέγαρο Μαξίμου από τη συνάντηση Τσίπρα-αγροτών και ζήτησε πλάνα από τον ΣΚΑΪ

agrotes-maximou-3

Η κυβέρνηση θέλει να δώσει τέσσερις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής, βάζοντας λουκέτα τουλάχιστον στα μισά από τα 8 που λειτουργούν τώρα, ωστόσο φαίνεται πως μέχρι τότε θα ζητάει τη βοήθειά τους.

Σήμερα και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αγρότες, η ΕΡΤ έχασε το σήμα από το Μέγαρο Μαξίμου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μεταδώσει πλάνα. Επειδή όμως δεν θα μπορούσε η δημόσια τηλεόραση να μην καλύψει τη συνάντηση του πρωθυπουργού, οι υπεύθυνοι λειτουργίας της ζήτησαν βοήθεια από τον «υπό κλείσιμο» ΣΚΑΪ.

Στη συνάντηση συμμετέχουν, επίσης, ο υπουργός και ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου και Μάρκος Μπόλαρης, ο υπουργός και ο υφυπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος και Αναστάσιος Πετρόπουλος και η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη. Επιπλέον, παρίστανται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος και Σταύρος Αραχωβίτης.

Ο κ. Τσίπρας υποδέχθηκε τους εκπροσώπους τον αγροτών διά χειραψίας.

Ο πρωθυπουργός υποδεχόμενος τους αγρότες υπογράμμισε: «Είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις φωνές και σε όλες τις απόψεις. Νομίζω ότι το αγροτικό κίνημα έχει ωριμάσει και μπορεί πλέον να βρει δρόμους έκφρασης με αυτονομία και αυτοτέλεια. Δεν μπορούμε να χαράξουμε πολιτική χωρίς να λάβουμε υπόψη τις δικές σας θέσεις και προτάσεις. Όμως δεν μπορούμε να βγάλουμε από το μυαλό μας ότι τα 5 προηγούμενα χρόνια υπήρξε μια μεγάλη καταστροφή εθνικού πλούτου».

agrotes-maximou-4

agrotes-maximou-5

agrotes-maximou-6

agrotes-maximou-7

(Visited 1 times, 1 visits today)
By