Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Η εξωφρενικής ιπποδύναμης Pagani Huayra BC Pacchetto Tempesta

Μία ακόμη σκληροπυρηνική έκδοση της Huayra παρουσίασε ο Ιταλός κατασκευαστής Pagani

Στο περιθώριο της έκθεσης αυτοκινήτου στο Monterey της Καλιφόρνια, η εταιρεία του Ιταλο-αργεντινού Horacio Pagani παρουσίασε μία σειρά από τις πιο χαρακτηριστικές εκδόσεις που υπήρχαν στη γκάμα του γνωστού σε όλους μας μοντέλου Huarya.

Αυτή που σίγουρα κέντρισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών ήταν η έκδοση Pacchetto Tempesta, η οποία χαρακτηρίζεται κυρίως από το νέο αεροδυναμικό bodykit που έχει εξελιχθεί ειδικά για αυτή. Όπως αναφέρει ο Ιταλός κατασκευαστής η Huarya BC διαθέτει ένα νέο εμπρός σπλίτερ και μία τριών σημείων σταθερή πίσω πτέρυγα από carbon.

Πέραν αυτών, το supercar ξεχωρίζει από την εξαπλή απόληξη της εξάτμισης, καθώς και τη νέα ρύθμιση της ανάρτησης που θα περιλαμβάνει και την επιλογή «Soft Driving» που θα προσφέρει την απαιτούμενη άνεση, σε χαλαρές συνθήκες οδήγησης.

Κάτω από το εντυπωσιακό αμάξωμα βρίσκεται τοποθετημένος ο γνωστός μας V12 κινητήρας των 6,0 λίτρων, που προέρχεται από την AMG, που στη συγκεκριμένη έκδοση αποδίδει 827 ίππους και 1.100 Nm ροπής. Να αναφέρουμε ότι στη «βασική» έκδοση, η ισχύς είναι 764 ίπποι με τη ροπή να φτάνει τα 1.000 Nm.

Εκτός της Huayra BC Pacchetto Tempesta, η Pagani παρουσίασε επίσης την ανοικτή Huayra Roadster BC, όπως και την σκληροπυρηνική Huayra R με ένα νέο ατμοσφαιρικό V12 σύνολο, καθώς και monocoque σασί κατασκευασμένο από σύνθετα υλικά, όπως το Carbo-Triax HP62.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By