Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Η Germanwings ακυρώνει πτήση της

Το πλήρωμα του αεροσκάφους δεν είναι έτοιμο να πετάξει ακόμη

Germanwings-002

Μετά την συντριβή του αεροσκάφους της στις Γαλλικές Άλπεις η Germangwings ανακοίνωσε σήμερα την ακύρωση πτήσης της καθώς το πλήρωμα δεν είναι ακόμη έτοιμο να ταξιδέψει.

«Η Germanwings ματαιώνει μια πτήση και κατά τα λοιπά εφαρμόζει σήμερα, την επομένη του δυστυχήματος στη Γαλλία, το κανονικό πρόγραμμα των πτήσεών της», διευκρινίζεται σε ανακοίνωση αν και αρχικά μία εκπρόσωπος είχε αρχικά κάνει λόγο για πολλές ακυρώσεις πτήσεων.

«Ορισμένα πληρώματα, λόγω του πόνου και της συγκίνησης, δεν είναι σήμερα έτοιμα» να πραγματοποιήσουν τις πτήσεις τους, ανέφερε η θυγατρική της Lufthansa και εξέφρασε την κατανόησή της για το γεγονός «διότι ορισμένοι από τους συνεργάτες αυτούς έχασαν πολύ καλούς φίλους».

Σε δική του ανακοίνωση το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ, όπου επρόκειτο να προσγειωθεί η πτήση της Germanwings που συνετρίβη στις γαλλικές Άλπεις, ανέφερε πως την Τρίτη ακυρώθηκαν συνολικά 24 πτήσεις της εταιρείας.

«Για σήμερα, μια πτήση της Germanwings προς τη Βαρκελώνη ακυρώθηκε», διευκρινίζεται.

Εκπρόσωπος της Lufthansa επιβεβαίωσε πως μια πτήση της Germanwings ακυρώθηκε λέγοντας πως οι πιλότοι δεν αισθάνονταν πως ήταν σε θέση να πετάξουν.

Η Germanwings είχε αναφέρει ήδη από χθες το βράδυ πως ορισμένα πληρώματα δεν θέλησαν να πραγματοποιήσουν τις πτήσεις τους μετά τη συντριβή.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By