Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Η Ειρήνη Κολιδά με εκπομπή «Survivor»!

«Survivor Panorama» έρχεται και στην Ελλάδα!

Η εκπομπή – πρόμο του Survivor θα αποτελέσει πραγματικότητα και στην Ελλάδα με την Ειρήνη Κολιδά να έχει ήδη εξασφαλίσει τον ρόλο της… συμπαρουσιάστριας!

Φαίνεται πως ο ΣΚΑΪ θέλει να κρατήσει το δυνατό χαρτί του παιχνιδιού με κάθε δυνατό τρόπο, γι’ αυτό και συμφώνησε με την Ειρήνη να εξακολουθήσει να κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές. Μετά την Μαριάννα Καλλέργη, λοιπόν, που «ρίζωσε» στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «Όλα Ξεκόλλα», σειρά είχε η «μανούλα» των Μαχητών, που –κατά κοινή ομολογία- είναι πιο γοητευτική στα μάτια του τηλεθεατή.

 Το «Survivor Panorama» θα το απολαμβάνουμε σε λίγες ημέρες καθημερινά στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού, η οποία θα είναι αφιερωμένη σε όσα λαμβάνουν χώρα μεταξύ Διασήμων και Μαχητών στον Άγιο Δομήνικο.

Εκεί θα φιλοξενούνται οι παίκτες που αποχώρησαν από το παιχνίδι αλλά και όσοι αποχωρούν κάθε εβδομάδα, ενώ παράλληλα θα προβάλλεται και νέο υλικό που δεν έχουμε παρακολουθήσει στα βραδινά επεισόδια.

Όσο για τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας; Αν και οι φήμες ήθελαν την Ελεονώρα Μελέτη να έχει ήδη υπογράψει με τον σταθμό, τα δεδομένα αλλάζουν καθώς λέγεται πως όχι μόνο η συμφωνία δεν έχει κλείσει ακόμη, μα το όνομα της Ευαγγελίας Αραβανή, επίσης παίζει για κεντρική περσόνα της εκπομπής…

(Visited 1 times, 1 visits today)
By