Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Η Ιβάνκα κατέκτησε το Βερολίνο: Τα φορέματά της και τα κοσμήματά της θέμα στον γερμανικό Τύπο

Εκτός από το φλοράλ φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε στη χθεσινή Σύνοδο Κορυφής των «Women20», η κόρη του Τραμπ έκλεψε την παράσταση με το ιβουάρ φόρεμα το οποίο επέλεξε για το δείπνο στην Deutsche Bank

H Ιβάνκα κατέκτησε το Βερολίνο και τη Γερμανίδα καγκελάριο κατά τη χθεσινή της εμφάνιση στη Σύνοδο Κορυφής των 20 ισχυρότερων κυρίων του κόσμου, «Women20».

Αν και δεν έλειψαν τα γιουχαΐσματα όταν η ίδια έσπευσε να πείσει το κοινό ότι ο μπαμπάς της δεν είναι μισογύνης, η εκλεκτή κόρη του Τραμπ έκανε καλή εντύπωση στη γερμανική πρωτεύουσα. Εκτός από τα φορέματα που επέλεξε για τη Σύνοδο Κορυφής και το δείπνο στη Deutsche Bank, τα πανάκριβα κοσμήματά της κέντρισαν το ενδιαφέρον του γερμανικού Τύπου.

Το ντεμπούτο της Ιβάνκα στην Ευρώπη ως συμβούλου του Τραμπ ήταν μία καλή αρχή για την κυβέρνηση της Ουάσινγκτον, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

«Έξυπνη, κομψή και ευγενής, η Ιβάνκα ήταν ό,τι καλύτερο για τον Τραμπ».

Η Ιβάνκα έδειξε ότι μπορεί να σταθεί στα πόδια της στη διεθνή σκηνή στο Βερολίνο, σχολιάζει το επίμαχο δημοσίευμα. Ήταν ετοιμόλογη και ειλικρινής όταν ρωτήθηκε για τη στάση του πατέρα της απέναντι στο γυναικείο φύλο. Η Ιβάνκα δήλωσε πως είναι περήφανη για τον μπαμπά Τραμπ. Επικαλούμενη τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος αντιμετώπιζε τις εργαζόμενες γυναίκες στον ιδιωτικό τομέα, τόνισε ότι είχε πάντα θετική στάση απέναντί τους. Κι όταν ακούστηκαν γέλια από το κοινό, εκείνη δεν αντέδρασε έντονα. Σε ήρεμο τόνο άφησε να εννοηθεί πως ο μπαμπάς της άδικα κατηγορείται ως μισογύνης.

Αρχικά, η αγαπημένη κόρη του Τραμπ αντιμετωπίστηκε με δυσπιστία από τα γερμανικά ΜΜΕ . Όμως, η συμμετοχή της στο πάνελ της Συνόδου όπου βρέθηκε στο πλευρό της γενικής διευθύντριας του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ και της οικοδέσποινας των «Women20», Άνγκελα Μέρκελ, στέφθηκε από επιτυχία. Το καλό -φιλικό θα λέγαμε- κλίμα που αποτυπώθηκε στο Βερολίνο αλλά και η σεμνή, πλην όμως, εντυπωσιακή εμφάνιση της ξανθιάς Ιβάνκα σχολιάζεται θετικά από τις γερμανικές εφημερίδες.

Τα κοσμήματα που επέλεξε να φορέσει στη Σύνοδο Κορυφής των «Women20» συνδυάζοντας το φλοράλ φόρεμα ήταν από την συλλογή της «Ivanka». Τα σκουλαρίκια κοστίζουν 2.900 δολάρια και το δαχτυλίδι 2.200 δολάρια. Και τα δύο είναι από μαύρη όνυχα και διαμάντια, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Εκτός από το φλοράλ φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε στη χθεσινή Σύνοδο Κορυφής των «Women20», η Ιβάνκα έκλεψε την παράσταση με το ιβουάρ φόρεμα το οποίο επέλεξε για το δείπνο στην Deutsche Bank.

To φόρεμα στο χρώμα της κρέμας ήταν σε ίσια γραμμή αναδεικνύοντας την άψογη σιλουέτα της Ιβάνκα, μητέρας τριών παιδιών. Αλλά και τα ανόμοια εντυπωσιακά πράσινα σκουλαρίκια με τα οποία συνδύασε το φόρεμα, απέσπασαν κολακευτικά σχόλια.

Η Ιβάνκα φόρεσε εντυπωσιακά πράσινα σκουλαρίκια, το αριστερό ήταν αρκετά μεγαλύτερο και διαφορετικό από το άλλο, κοσμήματα από τη συλλογή του ιταλικού οίκου «Marni», αξίας 550 ευρώ.

By