Τετάρτη, 16 Ιουνίου, 2021

Η «καυτή» γιατρός Αφροδίτη Αδάμη μέσα από τον φακό της Sirina

Οι πρώτες σκηνές από τις ερωτικές ταινίες που πρωταγωνιστεί η σέξι γιατρός

Η 24χρονη γιατρίνα από την Πάτρα Αφροδίτη Αδάμη, που αποφάσισε να αφήσει την Ιατρική για να γίνει… ηθοποιός ερωτικών ταινιών αποτελεί τις τελευταίες 2 εβδομάδες talk of the town.

Οι συνεντεύξεις μάλιστα στην εφημερίδα «Εσπρέσο» και στην εκπομπή «Όλα Πρώτη Φορά» εκτίναξαν τις μετοχές της, χάρη σε όσα αποκάλυψε. Η Αφροδίτη Αδάμη, που αποφοίτησε από την Ιατρική με 6,13 σύμφωνα με όσα είπε, λατρεύει το γυμνό, της άρεσε πάρα πολύ και το έκανε, πρωταγωνιστώντας σε ταινίες σκληρού πορνό της εταιρείας του Δ. Σειρηνάκη «Sirina», βλέποντάς το ως τέχνη και όχι για τα λεφτά.

adami1

Η Αφροδίτη Αδάμη έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε δυο ταινίες της εταιρείας παραγωγής Sirina και κάποιες σκηνές ήρθαν στη δημοσιότητα.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ο σύντροφος της ήταν εκείνος που την βοήθησε να μπει στον χώρο των πορνό ταινιών.

«Στα 12 μου είδα πρώτη φορά ερωτική ταινία και κάτι μου έκανε. Πρώτη φορά έκανα έρωτα στα 19 μου. Με το αγόρι μου είχαμε γράψει σε κάμερα sex tape και αποφασίσαμε να το στείλουμε στο Σειρηνάκη, ο οποίος ξετρελάθηκε με το ταλέντο μου. Το πορνό είναι για μένα τέχνη. Δεν το έκανα για τα λεφτά. Εξάλλου τα λεφτά είναι λίγα. Το έκανα γιατί μου άρεσε», δήλωσε η ίδια.

adami2 adami3 adami4 adami5 adami6

(Visited 1 times, 1 visits today)
By