Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Η καλλονή Ιρίνα Σάικ με εφαρμοστή τουαλέτα δύο μήνες μετά τη γέννα

Πριν από δύο μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η Ιρίνα Σάικ, η οποία δεν κυκλοφόρησε ποτέ δημοσίως με φουσκωμένη κοιλιά, έκανε χθες την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ Καννών.

Εκεί, η Ρωσίδα καλλονή έδειξε σε όλο τον κόσμο ότι έχει ήδη επιστρέψει στην προ εγκυμοσύνης σιλουέτα της, με ελάχιστα κιλά να της έχουν απομείνει.

Splash

Ο λόγος που η Ρωσίδα καλλονή απέφυγε κάθε δημόσια εμφάνιση όσο ήταν έγκυος, ήταν ότι δεν ήθελε να «χαλάσει» τη σέξι εικόνα πάνω στην οποία έχει βασίσει την καριέρα της, η οποία της έχει εξασφαλίσει εκατομμύρια δολάρια.

Splash

Το supermodel γέννησε την κόρη της, «καρπό του έρωτά» της με τον ηθοποιό Μπράντλεϊ Κούπερ στις 21 Μαρτίου του 2017 αλλά το γεγονός κρατήθηκε κρυφό για δύο εβδομάδες περίπου.

Splash

Παρά τις λιγοστές εμφανίσεις της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η Ιρίνα Σάικ δεν είχε σταματήσει να εργάζεται, κάνοντας μέχρι και πριν λίγο καιρό φωτογραφίσεις για περιοδικά και διάσημους οίκους μόδας, κάνοντας εξαφανίζοντας με τη βοήθεια του photoshop στην κοιλιά της.

Splash

Splash

(Visited 1 times, 1 visits today)
By