Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Η Κεφαλογιάννη τάσσεται υπέρ κυβέρνησης εθνικής ενότητας

«Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να ασκήσεις σφοδρή κριτική σε μέτρα, για παράδειγμα, φοροεισπρακτικού χαρακτήρα, που γονατίζουν τη μεσαία τάξη»

kefalogianni-olga

Συμφωνία άμεσα ζητεί η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Όλγα Κεφαλογιάννη τονίζοντας ότι δεν υπάρχει ούτε μία ημέρα για χάσιμο, σε διαφορετική περίπτωση «θα φέρει την αποκλειστική ευθύνη για τα αποτελέσματα της ρήξης με τους εταίρους μας».

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Αγορά» η κ. Κεφαλογιάννη στρέφεται κατά της αύξηση των φόρων και επιχειρηματολογεί ότι αντίθετα η μείωσή τους σε τομείς όπως ο τουρισμός έχει συνεισφέρει στην ανάκαμψη της οικονομίας.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά: «Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να ασκήσεις σφοδρή κριτική σε μέτρα, για παράδειγμα, φοροεισπρακτικού χαρακτήρα, που γονατίζουν τη μεσαία τάξη».

Σε ερώτηση, εάν η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ή ένα δημοψήφισμα θα βοηθούσε στην άρση ενδεχόμενου αδιεξόδου στις διαπραγματεύσεις, η κ. Κεφαλογιάννη εξέφρασε την αντίθεσή της σε προσφυγή στις κάλπες ή σε δημοψήφισμα και τάχθηκε αναφανδόν υπέρ μιας «κυβέρνησης εθνικής ενότητας».

Όπως είπε σχετικά, «οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Αν δεν θέλουν, θα πρέπει να μας το πουν. Να ομολογήσουν την αδυναμία τους στον ελληνικό λαό. Και θα βρεθεί λύση. Μία από αυτές θα μπορούσε να είναι μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By