Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Η Κηφισιά μειώνει κατά 10% τα δημοτικά τέλη

Ενισχύει και τον τομέα Καθαριότητας σε προσωπικό και εξοπλισμό.

Μειωμένα δημοτικά τέλη κατά 10% θα καταβάλλουν από 1/1/2019 οι δημότες Κηφισιάς,μετά τη σχετική απόφαση κατά πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, στη συνεδρίαση της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου 2018. Η εισήγηση της Διοίκησης και του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου είχε ήδη εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει στη σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος Κηφισιάς, «τα 4 τελευταία χρόνια έχουν γίνει δύο μειώσεις δημοτικών τελών της τάξεως του 10%, η κάθε μια για τα νοικοκυριά. Η συγκεκριμένη ελάφρυνση στους προϋπολογισμούς των συμπολιτών μας, οφείλεται στην συνετή και αποτελεσματική διαχείριση των οικονομικών του Δήμου».

dimotika-teli-kifisia

Παράλληλα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «ο τομέας της Καθαριότητας ενισχύεται σε προσωπικό και εξοπλισμό. Η Διοίκηση του Δήμου εξαντλεί όλα τα περιθώρια για συμβάσεις εργαζομένων ενώ προχωρά στον εκσυγχρονισμό και την ανανέωση των πεπαλαιωμένων οχημάτων της Διεύθυνσης Καθαριότητας με leasing,  εντός των επομένων μηνών».

Να σημειώσουμε πως, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας στο  στόλο της καθαριότητας θα προστεθούν πέντε (5) απορριμματοφόρα, δύο (2) ανοιχτά φορτηγά, ένα (1) πλυντήριο κάδων, ένα (1) σάρωθρο- πρόσφατα παρελήφθη άλλο ένα- ένα (1) καλαθοφόρο όχημα, ένας (1) φορτωτής καθώς και άλλοι δύο (2) φορτωτές από το πρόγραμμα «Φιλόδημος».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By