Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Η Μαρία Αντωνά ήρθε για να μείνει …και she wants more!

Μαρία Αντωνά. Σημείωσε αυτό το όνομα, γιατί αν δεν την ήξερες, σίγουρα θα την μάθεις!

Η Μαρία Αντωνά ήρθε για να μείνει και αν και σε κάνει να την ερωτεύεσαι με την σέξι εμφάνιση της (ψηλή με μακριά μαύρα μαλλιά και αναλογίες μοντέλου –τι άλλο θέλεις;) σίγουρα σε κάνει να την αγαπήσεις βαθιά με τις μουσικές της!

Μόλις 28 ετών, ασχολείται με την μουσική από τότε που θυμάται τον εαυτό της ενώ ξεκίνησε να δουλεύει ως ραδιοφωνικός παραγωγός τα τελευταία 7 χρόνια.

Με πολλές σπουδές και όρεξη για δουλειά, η νεαρή ραδιοφωνική παραγωγός έγινε περιζήτητη σε μαγαζιά της Ελλάδας και του εξωτερικού,

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη . Η ενασχόλησή της με τη μουσική ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων ( Πτυχιούχος Λογιστικής και Αεροσυνοδού).

Το 2011 παρακολούθησε το τμήμα DJing της φημισμένης σχολής “ Decadance dj school “ .

Τα δυναμικά dj set της χαρακτηρίζονται απο mainstream,rock και rnb ακούσματα τα οποία δένουν αρμονικά με την elegant εμφάνισή της και την καθιστούν μοναδική στο είδος της.

Όπως λέει η ίδια ο ελεύθερος χρόνος ακούγεται πολύ όμορφος σαν ιδέα αλλά δεν έχει αρκετό από αυτόν! Όταν μπορεί, ξεκλέβει χρόνο για αγαπημένες ασχολίες της, όπως η γυμναστική, το cinema , το shopping και ένα καλό δείπνο με αγαπημένους φίλους σε  κάποιο καλό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης όπου και μένει μόνιμα!

Το 2016 ήταν υποψήφια για τις top 100 γυναίκες DJs παγκοσμίως του περιοδικού «DJane mag», έχει κυκλοφορήσει ένα single στη Feelgood records.

Η Μαρία ετοιμάζεται πλέον να μας εκπλήξει με μια σπουδαία συνεργασία σε πολυ γνωστό εστιατόρειο της Αθήνας, που δεν θα το πιστεύετε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By