Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Η Μελάνια έμαθε το μάθημά της: Στην Αφρική πέταξε τις γόβες…

Κατάλαβε ότι αυτή τη φορά έπρεπε να «πετάξει» το διαμαντένιο δακτυλίδι της και τις πανύψηλες γόβες της

Μετά το κάζο που είχε πάθει όταν είχε επισκεφτεί τους πληγέντες του τυφώνα Χάρβεϊ με τις πανάκριβες ψηλοτάκουνες γόβες της, η Μελάνια Τραμπ φαίνεται πως έβαλε μυαλό! Ετσι στην πρώτη της περιοδεία χωρίς τον σύζυγο της και πρόεδρο των ΗΠΑ, στην αφρικανική ήπειρο είναι πια διαβασμένη επικοινωνιακά.

Χωρίς το πανάκριβο διαμαντένιο δακτυλίδι, δώρο του Ντόναλντ Τραμπ και τα ψηλοτάκουνα, επισκέφθηκε χθες ένα νοσοκομείο στη Γκάνα -πρώτο σταθμό της περιοδείας της στη μαύρη ήπειρο- αγκαλιάζοντας μικρά παιδιά που νοσηλεύονται από υποσιτισμό. Η Μελάνια μοίρασε και αρκουδάκια…

Το φόρεμά της, δημιουργία του οίκου Celine, ήταν ακριβό με κόστος δύο χιλιάδων δολαρίων.

Αρχικά, όταν κατέβηκε από το αεροπλάνο φορούσε ψηλοτάκουνες γόβες άνω των 600 δολαρίων, μετά όμως τις αφαίρεσε από το ντύσιμό της για να μην προκαλέσει.

Ετσι οι λευκές γόβες που αναδείκνυαν τις καλλίγραμμες γάμπες της και το μεγάλο διαμαντένιο δακτυλίδι της αφαιρέθηκαν από την εμφάνισή της κατά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο Acra Regional Hospital.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο φακός εντόπισε στα χέρια της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ μόνο τη βέρα της και στα κάτω άκρα της ένα ζευγάρι μπεζ φλατ γόβες.

Συνοδευόμενη από τη σύζυγο του προέδρου της Γκάνα Ρεβέκα Ακούφο Αντο, η Μελάνια πρόσφερε χαμογελαστή δώρα σε μικρά παιδιά που αντιμετώπιζαν προβλήματα υποσιτισμού και βρίσκονται σε πρόγραμμα επίβλεψης της διατροφής τους. Ένα μικρό αγοράκι ήταν αυτό που της έκλεψε την καρδιά. Το παιδί της χάιδεψε το πρόσωπο με τη Μελάνια να δείχνει να το απολαμβάνει. Το φίλησε στο κεφάλι και κράτησε το χέρι του χαιρετώντας τους παρευρισκόμενους.

000_19P3LS

000_19P3MQ

000_19P3MV

(Visited 1 times, 1 visits today)
By