Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Οι «μνηστήρες» της ΝΔ ρίχνουν τους τόνους στην κούρσα της ηγεσίας

«Ενόψει της εκλογικής διαδικασίας της 22ας Νοεμβρίου, οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, συναντηθήκαμε και στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας της Παράταξης, διαφάνειας της διαδικασίας και πιστής τήρησης του Καταστατικού»

athenspress_nea_dimokratia

Οι τέσσερις υποψήφιοι για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποίησαν σήμερα συνάντηση με σκοπό να εκτονωθεί η ένταση που δημιουργήθηκε στις συνεδριάσεις της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του κόμματος τις προηγούμενες μέρες.

Σε κοινή τους δήλωση τονίζουν πως «ενόψει της εκλογικής διαδικασίας της 22ας Νοεμβρίου, οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, συναντηθήκαμε και στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας της Παράταξης, διαφάνειας της διαδικασίας και πιστής τήρησης του Καταστατικού».

Μάλιστα θέλησαν να στείλουν ένα σαφές μήνυμα τονίζοντας πως «αντίπαλος μας είναι μόνο ο κ. Τσίπρας, η κυβέρνησή του και τα προβλήματα του τόπου»

Σε δήλωσή του ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για εξαιρετικό κλίμα και ένα σαφές μήνυμα ενότητας. «Η ΝΔ προχωρά μπροστά ενωμένη, αυτό θέλει η βάση της ΝΔ και αυτό θέλει και η Ελλάδα». Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη πιθανόν να υπάρχει μια παράταση δύο ημερών για την επιλογή της εταιρείας που θα τρέξει το έργο. « Επί της ουσίας δεν υπάρχει διαφωνία, η ΝΔ προχωρά ενωμένη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι επιστρέφει ο εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην ΚΕΦΕ, όπως δήλωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ, εκφράζοντας την ικανοποίησή του που προχωράει ο διαγωνισμός για την εταιρεία που θα αναλάβει τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μετά τη χθεσινή μου παρέμβαση επιβάλλαμε τη διαφάνεια και τη νομιμότητα. Ήδη αναρτήθηκαν στο ίντερνετ οι προδιαγραφές και προχωράμε στην ανοικτή διαδικασία», ανέφερε, λέγοντας πως είναι αυτονόητο ότι επιστρέφει ο εκπρόσωπός του στην ΚΕΦΕ.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By